opblaasbare kroeg
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze opblaasbare kroeg is perfect voor in de achtertuin

Als je het geld niet hebt om een echte kroeg te bouwen dan kun je altijd nog een opblaasbare kroeg kopen. Handig, want die kun je simpelweg opbergen tijdens Dry January, om hem vervolgens in februari weer in volle glorie neer te zetten. Nodig je vrienden uit, want met deze opblaasbare kroeg ben jij het mannetje.

Opblaasbare kroeg

De tijd dat je zwalkend en slap ter been door de stad naar huis moet lopen na een avond in de kroeg is voorbij. Je kunt namelijk lekker vanuit jouw eigen kroeg je bed in rollen. Daarnaast kost een biertje in de kroeg van een ander tegenwoordig een vermogen. Het bedrijf ‘inflatable pub company‘ verkoopt deze geniale uitvinding. Je kunt zelf kiezen uit verschillende soorten pubs.

Ga je voor een gezellige Ierse pub? Of voor een klassieke kroeg? Feit is dat je mooi even de kroeg in kan duiken zonder dat je de deur uit moet, ideaal toch? De opblaasbare kroeg is uiteraard niet het echte werk, en ook de biertap moet je zelf regelen, maar het voordeel is wel dat jij kunt zeggen dat je een kroeg in je tuin hebt, en anderen niet. Je hebt overigens verrassend veel keuze uit verschillende bars.

Bekijk ook:
Hoe overleef je Valentijnsdag als single?

Verschillende prijzen

De prijzen variëren tussen de 1.700 en 4.900 euro Dat lijkt veel geld, maar het is erger als je al dat geld investeert in de kroeg van een ander! Je kunt ze overigens ook huren. De banken en stoelen in de opblaasbare kroegen zijn ook aanwezig, dus als je moe bent van al dat dansen dan kun je even een bezopen uiltje knappen op een zacht luchtkussen. Ook als je daarna door je vrouw wordt buitengesloten dan is het een goed alternatief.

Als je de kroeg hebt opgezet dan hoef je alleen nog maar wat tafels en drank te regelen, waarna het feest kan beginnen. De feestverlichting maakt het helemaal af. Een opblaasbare kroeg is iets wat elke man wel in zijn tuin wilt hebben. Dus als je niet kunt wachten tot het weekend is dan is dit iets wat je niet mag missen. Je moet er uiteraard wel de ruimte voor hebben.

Bekijk ook:
Werkdruk verlagen: met deze tips doe je dat zelf

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.