john wick
Saved Read later
Deel dit bericht

(Trailer) John Wick Chapter 4: deze film gaat de vorige films overtreffen

Fans van de John Wick saga kunnen hun hart ophalen, want het vierde deel wordt volgens de regisseur nog epischer dan de vorige drie delen. De laatste delen waren al groots en spectaculair, dus hoe gaat hij dat aanpakken? De verwachtingen van de fans zijn hoog, dus hij zal meerdere kasten moeten regelen om alles uit de kast te kunnen trekken.

John Wick: Chapter 4

Het langverwachte vierde deel van de John Wick saga liet even op zich wachten, maar hij gaat er nu toch echt komen. Fans van de reeks kunnen niet wachten tot John Wick: Chapter 4 in de bioscopen verschijnt. We zien uiteraard Keanu Reeves wederom in de huid kruipen van John Wick, die op geniale wijze door de acteur wordt vertolkt. De martial-arts skills van Reeves konden we in de vorige delen al uitgebreid bewonderen.

Chad Stahelski zal weer plaatsnemen in de regisseursstoel en heeft al wat hints over de inhoud van de aankomende film weggegeven. Hij zegt dat het vierde deel meerdere verhaallijnen heeft, en dat hij zijn inspiratie overal vandaan heeft gehaald. Zo kwam hij op het idee om de wereldberoemde Arc de Triomphe in de film te verwerken toen hij op reis was in Frankrijk. Door wat cowboyvrienden van hem besloot hij om er een paardenstunt in de gooien.

Trailer en première bioscoop

De regisseur is trots op het resultaat. Hij liet in een interview met Empire weten dat twee van de grootste scènes in de film op het laatste moment zijn bedacht. Hij is ervan overtuigd dat het publiek een absoluut spektakel op het witte doek gaat beleven. Als we kijken naar de vorige delen dan heeft Stahelski zeker zijn strepen al verdiend, maar zou hij een eventuele Chapter 5 dan wel waar kunnen maken?

Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen. John Wick: Chapter 5 komt op 24 maart 2023 in de bioscopen, dus daar moeten we nog even op wachten. We hebben echter wel iets om naar uit te kijken in het nieuwe jaar. Voor de liefhebbers die er geen geduld voor kunnen opbrengen hebben we een trailer klaargezet waar de actie en de vonken vanaf spatten. Check hieronder de officiële trailer van John Wick: Chapter 4.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.