Dit is het duurste huis van Nederland 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is het duurste huis van Nederland

Misschien zou je vermoeden dat het duurste huis van Nederland in een gemeente zoals Amsterdam, Bloemendaal, Wassenaar of Laren staat, maar dat is toch echt niet het geval. Het allerduurste huis van ons land staat namelijk in Eindhoven. Hier ligt namelijk het gigantische landgoed De Wielewaal, wat vroeger het bezit van Frits Philips was. In de onderstaande video kan je het landgoed zien. Zou jij hier willen wonen?

Heb je altijd al willen wonen in het duurste huis van Nederland? Dan hebben we goed nieuws. Het allerduurste huis van ons land staat namelijk op dit moment te koop. Voor een kleine 50 miljoen euro kan je de eigenaar worden van het landgoed De Wielewaal. Het is een beetje prijzig, maar dan krijg je ook wel een aardig optrekje voor jezelf.

De makelaars van het duurste huis van Nederland hebben voor de verkoop zelfs een speciale video gemaakt en die kan je hier zien:

Bekijk ook:
Hier staat het duurste huis ter wereld

Duurste huis van Nederland

Het duurste huis van Nederland vind je in de bossen bij de Eindhovense Herdgang, aan de Oirschotsedijk 3. De villa staat er sinds 1934 en Frits Philips heeft er tot zijn dood in 2005 gewoond. In 2007 werd het huis nog volledig gerenoveerd, dus een nieuwe eigenaar kan gelijk intrek nemen in zijn of haar nieuwe paradijsje.

Voor het duurste huis van Nederland moet je dus om en nabij 50 miljoen euro betalen, maar voor dat geld krijg je wel wat. Zo vind je in het huis maar liefst 40 kamers en 8 badkamers. Wie van veel groen en tuinieren houdt zal zich hier ook helemaal thuis voelen, want het landgoed staat tussen de bossen en beslaat maar liefst 142 hectares.

Eigenlijk koop je met het landgoed De Wielewaal niet één huis, maar meerdere huizen. Op het terrein staan namelijk nog vier andere huizen. Die kan je gebruiken als gastenverblijf of als verblijf voor je personeel.

Op het terrein vind je daarnaast ook een groot buitenzwembad, een tennisbaan met gravelondergrond, een garage waar maar liefst zes auto's in kunnen staan, en meerdere wandelroutes.

Hoewel het huis midden in de bossen staat, ben je ook binnen no time weer in de bewoonde wereld. Al zal niemand je raar aankijken als je zoveel mogelijk tijd thuis doorbrengt. Zo ben je binnen vijf minuten in het centrum van Eindhoven, op de golfbaan of op het vliegveld. Dat laatste is natuurlijk ideaal, want zo kan je ook makkelijk op vakantie gaan.

Bekijk ook:
Top 10 rijkste gemeenten van Nederland

Wie koopt het duurste huis van Nederland?

Door de huidige krapte op de Nederlandse woningmarkt worden de meeste huizen op dit moment snel verkocht. Dat geldt echter niet voor het duurste huis van Nederland, want het landgoed De Wielewaal staat al weer meerdere jaren te koop. Misschien is het toch niet zo'n koopje? Het huis moet dus voorlopig nog even wachten voordat het een nieuwe eigenaar heeft!

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.