De badkamer trend van dit moment: koper 14
Saved Read later
Deel dit bericht

De badkamer trend van dit moment: koper

Is jouw badkamer toe aan een flinke renovatie en zoek je inspiratie voor de verbouwing? Dan moet je eens overwegen om de kleur koper in je nieuwe badkamer te verwerken. Dit materiaal is namelijk nu zeer populair en kan je een echte badkamer trend van dit moment noemen. Als je wil weten wat je ongeveer kan verwachten van een badkamer met een koperlook moet je snel verder lezen, want in dit artikel zetten we een paar voorbeelden van deze trend voor je op een rij. 

Ben je op zoek naar een badkamer die zowel een royale als warme sfeer uitstraalt? Dan is het een goed idee om volop gebruik te maken van het materiaal koper. Koper heeft een hartelijke rode gloed en hierdoor krijgt de ruimte een warme ambiance. Koper kan op allerlei subtiele – en minder subtiele – manieren in de badkamer worden verwerkt, en als je dit combineert met een paar mooie badkamertegels en degelijk badkamermeubilair krijg je zonder enige twijfel de luxe uitstraling die je zoekt.

Hieronder leggen we uit hoe je koper in de badkamer kan verwerken. Dit materiaal komt het beste tot zijn recht als het in meerdere onderdelen van de badkamer wordt verwerkt, want op deze manier ontstaat er een mooi geheel.

Bekijk ook:
De vijf hipste planten van dit moment

Koperen douche

Een van de belangrijkste onderdelen van de badkamer is natuurlijk de douche en die mag best van koper zijn gemaakt. Een koperkleurige regendouche met kranen van koper ziet er prachtig uit op een witte, grijze of zwarte achtergrond en geeft je badkamer een echt karakter. Dit is zeker een aanrader bij een inloopdouche, om zo echt dat gevoel van luxe in de badkamer te brengen.

De badkamer trend van dit moment: koper 20

Koperen kranen en wasbak

De tijd dat de kranen in een badkamer er overal hetzelfde uitzagen is ook al lang voorbij. Tegenwoordig komen de badkamerkranen namelijk in allerlei soorten en maten en op dit moment is de koperkleurige kraan een van de meest gemaakte keuzes. Dat is niet zo gek, want deze kleur brengt gewoon veel warmte met zich mee.

Als je echt fan bent van de look die koper met zich meebrengt kan je ook voor een bijbehorende koperen wasbak kiezen. Je badkamer krijgt hiermee een echt uniek karakter, want dit zie je niet zo snel terug in andere woningen.

Bekijk ook:
Creatieve ideeën voor wandbekleding die je woning transformeren

De badkamer trend van dit moment: koper 21

Koperen radiator

In een badkamer vind je ook vaak een radiator terug waarop je de handdoeken kan hangen. Ook deze kan je tegenwoordig in een koperlook terugvinden, en dat ziet er vooral mooi uit als je de koperkleur vaker terug laat komen in de badkamer. Toch is een koperen radiator wel enigszins een risico, omdat niet alle kleuren van handdoeken er even mooi bij passen. Maar, met de juiste combinatie ziet het er natuurlijk weer extra mooi uit!

De badkamer trend van dit moment: koper 22

Koperen bad

Wil je echt een statement maken en ben je op zoek naar een unieke badkamer die je bijna nergens anders kan vinden? Dan kan je ook overwegen om een koperen bad te nemen. Een koperkleurig bad wordt sowieso dé eyecatcher van je ruimte en zo krijg je een badkamerervaring die maar weinig mensen ooit in hun leven hebben meegemaakt.

De badkamer trend van dit moment: koper 23

Accessoires van koper

Een badkamer met een koperlook kan je verder afwerken met badkameraccessoires die van koper zijn gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een spiegel met een koperen rand, een koperen wc borstelset of een wc rollenhanger van koper.

De badkamer trend van dit moment: koper 24

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.