Ouders gaan feesten, baby overlijdt 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Ouders gaan feesten, baby overlijdt

Moet er toch een verplicht diploma komen om te testen of een stel geschikt is voor ouderschap? De volgende tragische verhalen zouden je daarvan kunnen overtuigen.

Kids overlijden in Rusland door feestende ouders

Het stel is midden twintig en woont in het oosten van Rusland. Daar is de lockdown nog compleet en ze zitten al een paar weken thuis zich te vervelen. Ze hebben een tweeling die op dat moment 16 weken oud is. Als ze voor een feestje worden uitgenodigd, besluiten ze zonder daar lang over na te denken te gaan. Tenslotte moet dat na al die tijd van quarantaine best kunnen. Ze blijven vier dagen weg.

Hun moeder en de oma van de baby’s belt op maar kan haar kinderen niet te pakken krijgen en schrikt daar behoorlijk van. Als het ook later op de dag nog steeds niet lukt om telefonisch contact te maken, besluit ze te gaan kijken ondanks dat dit eigenlijk verboden is. Wat ze binnen aantreft, zal ze nooit meer vergeten. De tweeling lijkt overleden en haar kinderen zijn nergens te vinden.

Compleet in paniek belt ze het alarmnummer en bij aankomst van de hulpverleners blijkt één kindje nog tekenen van leven te vertonen en wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Voor het andere meisje is de hulp te laat gekomen. De ouders hebben hun kinderen vier dagen in de steek gelaten om te gaan feesten en de baby’s hebben eten noch drinken gekregen.

Tegen andere feestgangers hebben ze gezegd dat de tweeling in het ziekenhuis lag vanwege COVID-19 en ze er niet bij mochten. Beide zijn gearresteerd op verdenking van moord. Als ze schuldig worden bevonden, kunnen ze een gevangenisstraf van 20 jaar verwachten.

Bekijk ook:
De beste babyfoons met camera; een top 5!

Twee peuters overlijden na 5 uur in de auto in de Verenigde Staten

Hij is 36 en heeft samen met zijn ex 7 kinderen op de wereld gezet. Na de scheiding is er sprake van gedeeld ouderschap. Twee kleuters, jongetjes, zijn dit weekend bij hem. Hij neemt ze mee om boodschappen te doen. Als hij thuis komt, ruimt hij de boodschappen op. Daarna gaat hij een poosje slapen. Als hij na een paar uur wakker wordt, beseft hij ineens dat hij niet weet waar zijn zoontjes zijn. In de woning kan hij ze nergens vinden.

Als hij in de auto gaat kijken, zijn beide kinderen daar, maar het zijn nog slechts lijkjes. Hij brengt de kinderen binnen en belt de hulpverleners. Die kunnen niets meer betekenen voor de beide kleuters. Achteraf wordt duidelijk wat er is gebeurd. Toen de vader de boodschappen naar binnen bracht heeft hij de auto op slot gedaan. Daarna hebben de kinderen 5 uur in de auto doorgebracht terwijl hun vader sliep. De temperatuur buiten was 30°C en in de auto is het zonder enige twijfel nog veel warmer geworden. De vader is gearresteerd en zal mogelijk worden aangeklaagd voor moord of doodslag.

De moeder is een actie gestart om geld te verzamelen om de begrafenis van de kinderen te kunnen betalen. Er zijn er nog 5 kinderen over waar iedereen zich beslist ook zorgen over mag maken.

Wat vind jij? Mag iedereen zo maar ouder worden of hebben bovenstaande stellen dat recht in ieder geval verspeeld?

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Rosalyn

Rosalyn is schrijfster en vertaalster. Reizen is haar grootste passie. En wat is er nu leuker dan je passie met je werk te combineren? Zowel thuis als onderweg schrijft ze graag over actuele onderwerpen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.