in ,

Margot Robbie hoofdrolspeler Pirates of The Carribean

In de nieuwe film spelen vrouwen de hoofdrol met een nieuw verhaal en nieuwe personages

margot robbie pirates of the carribean
Gage Skidmore / Wikipedia Commons

Margot Robbie en scenarioschrijfster Christina Hodson werken samen aan een nieuwe Pirates of The Carribean film. In de nieuwe film zouden vrouwen de hoofdrol spelen. Het is niet bedoeld als een spin-off van de eerdere films met Jack Sparrow als middelpunt, maar een compleet nieuw verhaal met nieuwe personages onder dezelfde naam.

Nieuwe Pirates of The Carribean

Over de verhaallijn van de nieuwste Pirates of The Carribean is nog niets bekend. Toch belooft het een film te worden van hoge kwaliteit. Hodson heeft onder meer voor Bumblebee en The Flash geschreven. Robbie kennen we van The Suicide Squad, Bombshell en Once Upon a Time In… Hollywood. De twee hebben al eerder samengewerkt bij de spin-off van The Suicide Squad: Birds of Prey.

Reboot

Eerder werd er ook al een reboot aangekondigd waarbij schrijver Ted Elliott  en Craig Mazin het verhaal ontwikkelen. De film met Margot Robbie staat hier los van. Pirates of The Carribean producent Jerry Bruckheimer is verbonden aan beide films.

Bekijk ook:
Feiten en fabels over sneeuw

Meest winstgevende filmfranchise

De Pirates of The Carribean films zijn zeer geliefd bij het publiek. Het is dan ook niet voor niets dat het een van de meest winstgevende filmfranchises ooit is. De opbrengst over de vijf speelfilms is meer dan 4,5 miljard dollar, dat is omgerekend een kleine 4 miljard euro.

De latere films werden wel minder goed bekeken dan de eerste films. Disney wou het merk dan ook nieuw leven inblazen. Er is ook een gelijknamige attractie aanwezig in Disneyland Parijs.

Johnny Depp in Pirates of The Carribean

In 2018 liet Disney al weten dat Johnny Depp geen deel meer was van de toekomstplannen wat Pirates of The Carribean betreft. Ze willen de franchise een nieuwe energie geven. Toch gaan er ook geruchten dat Depp misschien wel te duur is geworden. Volgens Forbes is Depp zijn salaris bijna 100 miljoen dollar per Pirates film. Andere geruchten zeggen weer dat hij zijn rol verloren is door de juridische strijd die hij heeft gehad met zijn ex-vrouw.

Bekijk ook:
Bullet Train: De nieuwe actiethriller met Brad Pitt en Sandra bullock

Het echte verhaal zullen we waarschijnlijk nooit weten, maar hij heeft een onvergetelijk karakter neergezet. Wij vragen ons af wat we kunnen verwachten van een nieuwe Pirates of The Carribean film zonder Johnny Depp.

 

Bekijk ook:

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ouders gaan feesten, baby overlijdt


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Check hier de gloednieuwe Efteling attractie