margot robbie pirates of the carribean

Margot Robbie hoofdrolspeler Pirates of The Carribean

0 Shares

Margot Robbie en scenarioschrijfster Christina Hodson werken samen aan een nieuwe Pirates of The Carribean film. In de nieuwe film zouden vrouwen de hoofdrol spelen. Het is niet bedoeld als een spin-off van de eerdere films met Jack Sparrow als middelpunt, maar een compleet nieuw verhaal met nieuwe personages onder dezelfde naam.

Nieuwe Pirates of The Carribean

Over de verhaallijn van de nieuwste Pirates of The Carribean is nog niets bekend. Toch belooft het een film te worden van hoge kwaliteit. Hodson heeft onder meer voor Bumblebee en The Flash geschreven. Robbie kennen we van The Suicide Squad, Bombshell en Once Upon a Time In… Hollywood. De twee hebben al eerder samengewerkt bij de spin-off van The Suicide Squad: Birds of Prey.

Reboot

Eerder werd er ook al een reboot aangekondigd waarbij schrijver Ted Elliott  en Craig Mazin het verhaal ontwikkelen. De film met Margot Robbie staat hier los van. Pirates of The Carribean producent Jerry Bruckheimer is verbonden aan beide films.

Bekijk ook:
Wat is er aan de hand met Britney Spears?

Meest winstgevende filmfranchise

De Pirates of The Carribean films zijn zeer geliefd bij het publiek. Het is dan ook niet voor niets dat het een van de meest winstgevende filmfranchises ooit is. De opbrengst over de vijf speelfilms is meer dan 4,5 miljard dollar, dat is omgerekend een kleine 4 miljard euro.

De latere films werden wel minder goed bekeken dan de eerste films. Disney wou het merk dan ook nieuw leven inblazen. Er is ook een gelijknamige attractie aanwezig in Disneyland Parijs.

Johnny Depp in Pirates of The Carribean

In 2018 liet Disney al weten dat Johnny Depp geen deel meer was van de toekomstplannen wat Pirates of The Carribean betreft. Ze willen de franchise een nieuwe energie geven. Toch gaan er ook geruchten dat Depp misschien wel te duur is geworden. Volgens Forbes is Depp zijn salaris bijna 100 miljoen dollar per Pirates film. Andere geruchten zeggen weer dat hij zijn rol verloren is door de juridische strijd die hij heeft gehad met zijn ex-vrouw.

Bekijk ook:
Enschedese om het leven gebracht door haar vriend op vakantie in Lissabon

Het echte verhaal zullen we waarschijnlijk nooit weten, maar hij heeft een onvergetelijk karakter neergezet. Wij vragen ons af wat we kunnen verwachten van een nieuwe Pirates of The Carribean film zonder Johnny Depp.

 

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.