in

LOLLOL

Moeder gaat viral met trucje om kinderen groenten te la

Katya Shut© / 123rf.com

Ouders weten hoe lastig het kan zijn om jonge kinderen groenten te laten eten. Een Amerikaanse moeder was helemaal klaar met de eindeloze discussies aan de keukentafel en bedacht daarop een slim trucje om haar kinderen wel groenten te laten eten.

Stickers op groenten

Volgens de Amerikaanse moeder en blogster Jane Stine kon ze nooit met haar kinderen genieten van het avondeten. Daarom bedacht ze een slimme manier om haar kinderen toch gek te laten maken op verschillende soorten groenten. Door stickers van diverse Disney figuren op de groenten uit de supermarkt te plakken reageerde haar kinderen zo enthousiast dat ze het meteen opaten.

Sticker van Frozen 2

Het idee ontstond bij de moeder nadat het opviel dat haar kinderen erg enthousiast waren over een ananas met daarop een sticker van Frozen 2. Ze dacht toen bij zichzelf hoe het kan dat kinderen zo positief reageerden op een simpele sticker op een stuk fruit. En dus probeerde ze het zelf uit bij groenten, met succes. De moeder heeft haar trucje gedeeld op Facebook en het ging meteen viral, zo kreeg ze in korte tijd tienduizenden reacties en is het bericht ruim 80 duizend keer gedeeld.

Ga jij binnenkort ook je groenten vol plakken met stickers van Disney?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.