Duurste horloge ooit gemaakt
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is het duurste horloge ter wereld!

Een horloge is natuurlijk een ontzettend gemakkelijk hulpmiddel wanneer je wilt weten hoe laat het is. Even een blik op de pols en je weet het. Maar een horloge is meer dan een manier om te kijken hoe laat het is, al jarenlang zijn horloges een soort statussymbool. Maar als je echt indruk wilt maken dan red je dat natuurlijk niet met een goedkoop horloge. We gingen voor je op onderzoek uit wat nou eigenlijk het duurste horloge ter wereld is.

Dure horloges kopen? Een goede investering

Het kopen van horloges is al jarenlang een goede investering voor later. Zeker wanneer je gaat kijken naar de duurdere merken op de markt. Veelal worden er maar weinig van een bepaald type horloge gemaakt, waardoor ze enorm verzamelbaar zijn. Leg hem een paar decennia in een kluis en je kunt er zomaar een flink pak geld voor terug verwachten. Mooie manier om je pensioen extra aan te vullen toch? Echter gaat dit niet op voor ieder horloge.

Bekijk ook:
Dit zijn de duurste schilderijen ter wereld

Rolex? Over het algemeen niet

Veel mensen denken bij dure horloges meteen aan Rolex. Voor veel mensen het merk dat gelijk staat met duur. Maar om nou te zeggen dat Rolex zo scoort als het gaat om de duurste horloges ter wereld sla je de plank echt mis. Echter is het wel een van de bekendere en duurdere merken. Zie bijvoorbeeld deze duurste Rolex ooit verkocht. Maar over het algemeen zijn de klokjes van het Zwitserse merk nog prima te betalen voor een “duur” horloge.

Rolex horloge

Zoveel diamanten en edelstenen als je maar wilt

Echter zijn de horloges van Rolex wel redelijk aan de prijs. Maar wil je echt richting het duurste horloge ter wereld? Dan kun je het zelf echt zo gek maken als jij maar wilt. Er zijn juweliers in de wereld die er een sport van maken om mensen te voorzien van een zo duur mogelijk horloge. Je kunt in deze gevallen vaak zelf het horloge samenstellen en kiezen voor de edelstenen die jij op je horloge wilt laten zetten. Deze custom-made horloges gaan natuurlijk niet als warme broodjes over de toonbank, maar zijn wel een goede vorm van investeren.

Hoe duur is het duurste horloge?

Het duurste horloge dat op dit moment te verkrijgen is, is eentje vol van blingbling. Het horloge is een glimmende verschijning met 110-karaats diamanten in verschillende kleuren. En ja, daar betaal je toch echt wel even een flink prijskaartje voor. Het is niet alleen het duurste horloge dat te koop is. Ook het maken van het horloge kost een flinke som geld. Maar voor slechts 55 miljoen dollar loop jij rond met “The Hallucination” van Graff Diamonds. Oh en het klokje zelf? Die valt bijna niet op tussen al die diamanten.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 duurste kledingmerken ter wereld

Duur horloge kopen?

Wanneer je zelf een duur horloge gaat kopen gaan we er niet vanuit dat jij het duurste horloge ter wereld koopt. Maar zorg er voor dat je in ieder geval flink wat onderzoek en research hebt gedaan. Daarnaast is het misschien zelfs wel aan te raden om iemand mee te nemen die er verstand van heeft. Zo voorkom je een miskoop. En dat is natuurlijk wel ontzettend belangrijk in deze situatie.

Bekijk hieronder de video van het horloge dat 55 miljoen dollar waard is.

Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.