Deze seksweetjes zullen je verbazen! 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze seksweetjes zullen je verbazen!

Praten over seks, is voor sommige onder ons nog steeds een taboe. Toch moeten we bekennen dat het soms eens deugd kan doen om erover te praten. Op die manier leer je dingen bij, dingen die je misschien nog niet wist. Want hoeveel je ook over seks weet, er valt altijd iets nieuws te ontdekken. Dat is net wat het zo leuk maakt! Ook al beweer je misschien soms dat je een echte sexpert bent, er is altijd iets wat je nog kan verbazen! Zoals onderstaande seksweetjes bijvoorbeeld!

Seks is goed voor je lijn

Dat seks gezond is, dat wist je misschien al. Maar wist je dat seks ook nog eens goed voor je lijn is? Met seks verbrand je tot 200 calorieën per half uur. Dit geldt wel enkel maar als je zelf wat werk verricht (dus niet als je lui op je rug blijft liggen).

Bekijk ook:
Zo haal je met gemak 10.000 stappen per dag, ook met een kantoorbaan

Seks is de ideale anti-age formule

Seks is niet enkel goed voor je relatie én je gezondheid, maar ook voor je schoonheid. Als je elke week minstens 3 keer de liefde bedrijft, dan zie je er na enige tijd vijf tot zeven jaar jonger uit! Mooi meegenomen, toch?

Dit zijn de heetste mensen van de wereld

Heb je zelf een hoog libido en vraag jij je af of er iemand op de wereld is die aan je seksuele verlangens kan voldoen? Dan moet je misschien eens een bezoekje aan Griekenland brengen, want volgens onderzoek hebben de Grieken het meeste seks van alle nationaliteiten ter wereld!

Mannen zijn zo onzeker als vrouwen

Wie dacht dat mannen niet onzeker waren over hun lichaam, dacht verkeerd. Maar liefst 56 procent van de mannen verlangt naar een grotere penis. Maar is groter daarom altijd beter?

Beter slapen door seks

Dat seks allerlei vreemde stofjes vrij maakt bij zowel de man als  vrouw, dat wist je waarschijnlijk al. Maar de reden waarom een man bijna vrijwel meteen achter een potje seks in slaap valt, is omdat seks voor mannen als een slaapmiddel werkt!  Wees dus niet meteen boos op je man!

Huishoudelijke taken zijn slecht voor het libido van een man

Welke vrouw droom er niet van, een man die regelmatig een handje helpt in het huishouden. Het is niet voor niets dat de moderne man steeds populairder wordt. Maar we moeten er toch mee oppassen, want uit onderzoek blijkt dat mannen die regelmatig huishoudelijke taken uitvoeren, minder zin hebben in seks. Het wordt dus kiezen tussen de nieuwe man en de dekhengst!

Bekijk ook:
Hoe bescherm ik mijn belangen bij ontslag tijdens ziekte?

Het doel van de clitoris

De clitoris is het enige orgaan met maar één functie: seksueel genot. God of wie er ons ook geschapen heeft, moet de vrouw dus echt wel graag zien!

Op deze plaats hebben we de  meeste seksuele fantasieën

Seksuele fantasieën hebben we allemaal wel eens, maar als je dacht dat we er voornamelijk over fantaseren in ons bed, dan heb je verkeerd gedacht! De werkplaats is namelijk de plaats waar de meeste seksuele fantasieën ontstaan! Zou dit ook gelden voor een lijkschouwer? Brrr!

Hoe langer we bij elkaar zijn, hoe minder seks

Dit seksweetje zal je misschien niet meteen verrassen, het is namelijk logisch dat je in het begin van een relatie veel meer naar elkaar verlangt! Maar wist je dat je in het begin van je relatie evenveel seks hebt dan in het hele verdere verloop van je relatie?

1% van de vrouwen is in staat om een orgasme te krijgen zonder aanraking van de genitaliën

Dit is een vreemd weetje, maar toch is het zo! Er is namelijk een klein deel van de vrouwen dat letterlijk  kan klaarkomen door stimulering van de borsten. Dat is dus één van de redenen waarom voorspel zo belangrijk is!

Bekijk ook:

3.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.