Bizarre Valentijnscadeautjes
Saved Read later
Deel dit bericht

Bizarre Valentijnscadeautjes

Nog een beperkt aantal nachtjes slapen en dan is het weer zover: Valentijnsdag. Uiteraard hoop je dat je lief een echt origineel cadeau voor je meebrengt en nu al aan het zoeken is. Maar weet je, er zijn ook zeer bizarre geschenken op de markt. Misschien kan je hem of haar vast een briefje geven dat de volgende items beslist niet welkom zijn.

1. Opgezette muis

Voorzichtig haal je het papiertje eraf. Je voelt dat er een zacht object inzit. Een kleine knuffel wellicht. Maar als je het cadeautje volledig hebt uitgepakt, besef je pas echt wat je in handen hebt: een opgezette muis. Wellicht heb je die al gillend weggegooid voordat je hebt gezien dat hij een boodschap voor jou in zijn dode klauwtjes heeft: Ik hou van je.

2. Een wespenpaartje

Iemand moet gedacht hebben dat het heel romantisch zou kunnen overkomen en wij vermoeden dat het een man moet zijn geweest. Maar om nou een ketting te krijgen met twee dode wespen die blijkbaar bezig waren te doen wat alle insecten ook doen? Ook deze gaat vast direct de prullenbak in.

3. Liefdes capsules

Daar zit je dan op Valentijnsdag met een doosje waar zo te zien een aantal felgekleurde capsules inzitten. Hij kijkt je dom aan en je vraagt je af of je hem meteen maar buiten de deur moet zetten. Misschien geeft hij je een aanwijzing. Maak de capsules eens open. Dat klinkt in ieder geval minder erg. Er zitten piepkleine briefjes in met lieve wensen. Althans als hij wat duidelijker had geschreven, had je wellicht gezien dat het lief was. Waarom niet gewoon een dozijn rode rozen?

Bekijk ook:
7 geniale relatietips die ieder koppel gelukkiger maken

4. Een pluche hart

Nu lijken we in de goede richting te gaan. Met een hart zit je altijd goed. Althans, als het geen correct anatomisch gevormd hart is. Je weet wel: zo één waar je tijdens biologieles de andere kant voor opkeek. Compleet met slagaders en meer van dat fraais. Zei die sufferd nu echt dat zijn hart voor jou klopt?

5. Een arrogante beer

Een teddybeer met een shirtje aan. Dat zal toch wel goed zitten? Als je de uitdrukking van de beer bekijkt, begin je al te twijfelen. Er staat vast niets liefs op het shirt. Inderdaad gaat het niet over liefde wat deze beer te vertellen heeft. Misschien kon het nog erger: ‘Ik heb aan jou het minste hekel’. Als hij dan ook nog gaat staan grijnzen, heeft jullie relatie niet echt veel toekomst meer. En die teddybeer komt er vast ook niet zonder kleerscheuren vanaf.

Bizarre Valentijnscadeautjes 14

6. Een poster van een bidsprinkhaan

Insecten zijn bepaald niet de meest sympathieke liefdesparen. Spinnen zijn vast niet je lievelingsdieren en als je er dan ook nog bij stilstaat dat de zwarte weduwen de man na de daad het liefst opeet, is dat geen prettige gedachte op Valentijnsdag. Maar er zijn nog engere exemplaren. Het vrouwtje van de bidsprinkhaan bijt de kop van haar bedpartner af als hij niet snel genoeg weg is. Wie verzint die cadeautjes toch?

Bekijk ook:
Nederlandse tradities en gewoontes die de rest van de wereld niet begrijpt

7. Bloemen voor de brievenbus

Het zal toch niet? Denkt hij nu echt dat een doosje met bloemen door de brievenbus ook maar enig gevoel van romantiek bij jou opwekt? Wedden dan hij ze ook nog met een simpele muisklik bij een webshop heeft besteld? Naar avondeten kan hij wel fluiten na dit volslagen mislukte geschenk.

8. Sokken

Geloof jij het? Een paar sokken en niet zomaar gewone, maar gepersonaliseerd met je eigen foto? Is het hem dan nooit opgevallen dat je geen sokken draagt omdat je dat zo ongelooflijk suf vindt staan? Volgens mij heeft hij nu pas door dat dit geen goede keuze was.

Cadeautjes Valentijnsdag

9. Netflix-abonnement

Dat zou er nog mee door kunnen als er niet meteen zo’n hongerige blik op de tv volgde. Dat wordt heel wat avonden voor de buis hangen in plaats van leuke dingen doen zoals praten over je relatie. Hoewel alleen kijken naar romantische series is misschien een optie.

Mocht je denken: deze tekst ging alleen over mannen… Overal waar ‘hij' of ‘hem' staat zou natuurlijk ook ‘zij' of ‘haar' kunnen staan. Al zijn sommige blunders mannen wel op het lijf geschreven. 😉

Veel ‘vorfreude’ alvast.

Bekijk ook:

Rosalyn

Rosalyn is schrijfster en vertaalster. Reizen is haar grootste passie. En wat is er nu leuker dan je passie met je werk te combineren? Zowel thuis als onderweg schrijft ze graag over actuele onderwerpen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.