Nieuwe trailer Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier

0 Shares

Marvel fans opgelet! De nieuwe trailer van de serie The Falcon and the Winter Soldier is verschenen. Bekijk de trailer hier!

De tijd dat superhelden alleen op het grote doek verschenen is voorbij. Tegenwoordig zijn er namelijk ook steeds meer series over helden. Zo kunnen fans van het genre straks ook genieten van de serie The Falcon and the Winter Soldier. Een Marvel-serie over de twee gelijknamige superhelden.

In The Falcon and the Winter Soldier moeten Sam Wilson (the Falcon) en Bucky Barnes (the Winter Soldier) het opnemen tegen een groep die anti-superhelden is, terwijl ze ook nog moeten leren omgaan met de afwezigheid van Captain America. Een zware taak en dat zal ze niet al te gemakkelijk afgaan. Gelukkig staan ze er niet alleen voor en krijgen ze hulp van andere Marvel-karakter zoals S.H.I.E.L.D. agent Sharon Carter en Rhodey, beter bekend als War Machine.

The Falcon and the Winter Soldier cast

De hoofdrollen van de nieuwe Marvel-serie worden gespeeld door Anthony Mackie en Sebastian Stan. Mackie zal weer in de huid van The Falcon kruipen en Stan is wederom te zien als The Winter Soldier. Sharon Carter wordt gespeeld door Emily VanCamp, en War Machine wordt vertolkt door Don Cheadle. Daarnaast kunnen we nog wel meer bekende Marvel-gezichten verwachten in The Falcon and the Winter Soldier. Zo is bijvoorbeeld Daniel Brühl weer te zien als de antagonist Baron Helmut Zemo.

Wanneer verschijnt The Falcon and the Winter Soldier?

Fans moeten nog even wachten totdat ze The Falcon and the Winter Soldier kunnen zien. De Marvel-serie verschijnt namelijk op 19 maart op DisneyPlus. In totaal zijn er zes afleveringen. En elke week wordt er steeds een nieuwe afleveringen vrijgegeven.

Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: