Bizarste dingen gevonden in mensen 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Bizarste dingen gevonden in mensen

We hebben als kind allemaal weleens een legoblokje in ons neus gestopt of een knikker aangezien voor de lekkerste toverbal ter wereld. Er verdwijnen nogal wat voorwerpen en soms zelfs dieren in het lichaam van mensen, al dan niet vrijwillig. In deze video zie je een top 10 van bizarste dingen die gevonden zijn in mensen. Hoe zou je reageren als je erachter komt dat een een spin zich in jouw oor heeft genesteld en daar zijn huiskamer heeft ingericht? Of als je een aandoening blijkt te hebben waardoor je het liefste oneetbare dingen eet, in plaats van een lekkere hamburger?

In deze top 10 zie je dingen voorbijkomen die aan het logische verstand voorbijgaan. De objecten die door artsen uit mensen worden gehaald lopen uiteen van verlovingsringen tot een compleet ingeslikte messenset. Doe het ze maar eens na! Dus trek een pluk haar uit je hoofd, ga er lekker op kauwen en verwonder je over de verassingen waar artsen dagelijks mee te maken krijgen.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.