Top 10 Nintendo Switch Games – November 2021 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Nintendo Switch Games – November 2021

In deze top 10 bespreken we de populairste Nintendo Switch games van de maand november. Welke Nintendo games speel jij nu op de Switch?

Top 10 Nintendo Switch games

De top 10 Nintendo Switch games van deze maand is samengesteld op basis van de huidige bestsellerlijst van Nintendo.

10. LEGO Harry Potter Collectie

Harry Potter is nog altijd populair en veel mensen houden ook van LEGO. Mix deze twee bij elkaar en dan krijg je de LEGO Harry Potter Collectie game voor de Nintendo Switch en dat levert een erg leuk spel op. Veel mensen zijn die game momenteel aan het spelen, want het spel staat nu op de tiende plek in de top 10 Nintendo Switch games van de maand november.

Bekijk hieronder de trailer van LEGO Harry Potter Collectie:

9. Outlast: Bundle of Terror

Horrorgames doen het ook goed op dit moment en Outlast: Bundle of Terror staat nu op de negende plek in de top 10 Nintendo Switch games van dit moment. In het spel kruip je in de huid van journalist Miles Upshur. Hij krijgt de tip om eens een bezoekje aan het Mount Massive Asylum te brengen voor een interessant verhaal, maar de horrors die hij daar aantreft overtreffen zelfs zijn meest verschrikkelijke verwachtingen.

Bekijk hieronder de trailer van Outlast: Bundle of Terror:

8. Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing komt met twee nieuwe updates en dat heeft ervoor gezorgd dat het spel ook weer een stukje populairder is geworden deze maand. Het spel staat daardoor nu op de achtste plek in de top 10 Nintendo Switch games. In Animal Crossing: New Horizons krijg je de mogelijkheid om de meest prachtige eilanden te bouwen.

Bekijk hieronder de trailer van Animal Crossing: New Horizons:

Bekijk ook:
10 prachtige Animal Crossing eilanden

7. Little Nightmares Complete Edition

Een andere horrorgame die het op dit moment goed doet is de Little Nightmares Complete Edition, die nu op de zevende plek in de top 10 Nintendo Switch games staat. In het spel moet je ontsnappen uit The Maw, een groot voertuig met allerlei duistere monsters die je maar al te graag willen opeten.

Bekijk hieronder de trailer van Little Nightmares Complete Edition:

6. Minecraft

Op de zesde plek in de top 10 Nintendo Switch games van November staat Minecraft. Dit spel is altijd populair en dat is nu niet anders. In Minecraft kan je werkelijk van alles doen, maar veel gamers gebruiken het spel om een kubusachtige wereld in te richten naar eigen smaak.

Bekijk hieronder de trailer van Minecraft:

5. Plants vs Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition

Een gevecht tussen planten en zombies klinkt misschien een beetje raar, maar het levert een super vermakelijk spelletje op. Sinds dit jaar kan je het ook op de Switch spelen en daar maken gamers in november weer volop gebruik van. Het spel staat daardoor nu ook weer in de top 10 Nintendo Switch games van dit moment, op de vijfde plek.

Bekijk hieronder de trailer van Plants vs Zombies: Battle for Neighboreville Complete Edition:

4. Hob: The Definitive Edition

Op de vierde plek in de top 10 Nintendo Switch games van de maand november staat Hob: The Definitive Edition. In het spel kom je terecht in de mysterieuze wereld van Hob. Dit is bepaald geen fijne plek om te zijn, want door mysterieuze invloeden lijkt de wereld in groot gevaar te verkeren. Kan jij daar iets aan doen?

Bekijk hieronder de trailer van Hob: The Definitive Edition:

Bekijk ook:
Quiz: Welke enge games zie je hier?

3. Metroid Dread

In oktober kwam de nieuwe game Metroid Dread uit en deze staat sindsdien in de top 10 Nintendo Switch games. In het spel – dat nu op de derde plek staat – speel je als Samus Aran die vast komt te zitten op de planeet ZDR. Samus kwam op de planeet terecht na een mysterieuze radioboodschap, maar dat bleek uiteindelijk een valstrik te zijn. Nu jagen gevaarlijke aliens en moordzuchtige robots op haar, dus het wordt nog een behoorlijke klus om de planeet weer levend te verlaten.

Bekijk hieronder de trailer van Metroid Dread:

2. Unravel Two

Unravel Two is op dit moment ook weer helemaal populair en staat nu op de tweede plek in de top 10 Nintendo Switch games van dit moment. In het spel ga je als twee poppetjes aan de slag en moet je puzzels oplossen om de game uit te spelen.

Bekijk hieronder de trailer van Unravel Two:

1. Mario Party Superstars

Het is weer tijd voor Mario Party, want op 29 oktober is de nieuwe game Mario Party Superstars uitgekomen voor de Nintendo Switch. Daar zaten veel gamers duidelijk op te wachten, want Mario Party Superstars staat nu op de eerste plek in de top 10 Nintendo Switch games. In het spel speel je samen met Mario en zijn vrienden een spannend bordspel, waarbij je ook allerlei minigames moet doen. De game bevat de vijf klassieke boarden die je kent van de eerdere Mario Party spellen en daarna zijn er 100 verschillende minigames. Kan jij de meeste sterren verzamelen om zo het spel te winnen?

Bekijk hieronder de trailer van Mario Party Superstars:

Welke Nintendo Switch game speel jij nu?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.