Animal Crossing: New Horizons krijgt nog twee grote uitbreidingen met veel nieuwe content 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Animal Crossing: New Horizons krijgt nog twee grote uitbreidingen met veel nieuwe content

De populaire Nintendo Switch game Animal Crossing: New Horizons krijgt in november twee grote uitbreidingen. Een van de uitbreidingen is gratis beschikbaar voor alle spelers, maar voor de andere uitbreiding moet je bij betalen. Nintendo heeft bekend gemaakt dat dit tevens de laatste updates zijn die het spel gaat krijgen. 

In Animal Crossing: New Horizons verhuizen spelers naar een verlaten eiland om daar een nieuw leven op te bouwen met een paar andere eilandbewoners. Op het eiland kan je allerlei dingen doen. Zo heb je een huisje – die je helemaal naar eigen smaak kan inrichten – maar, daarnaast kan je ook de rest van het eiland omtoveren tot het paradijs van je dromen. Daarnaast kan je ook allerlei dieren, insecten, vissen en andere spulletjes verzamelen. Verder is er nog veel meer te doen op het eiland, waardoor je bijna niet uitgespeeld raakt.

Bekijk ook:
10 prachtige Animal Crossing eilanden

Nieuwe updates

De populaire game voor de Nintendo Switch werd vorig jaar uitgebracht en heeft sindsdien meerdere updates gekregen. De laatste twee uitbreidingen zijn nu ook aangekondigd en die zullen op 5 november worden uitgebracht.

Gratis update

De eerste grote update die Nintendo heeft aangekondigd zal gratis zijn voor iedere speler. Met deze gratis update kan je weer heel wat nieuwe dingen beleven op het eiland. Zo opent Brewster een café op de tweede verdieping van het museum. Daarnaast kan je met Kapp'n meerdere nieuwe andere eilanden bezoeken. Ook zijn er straks nieuwe winkeltjes te vinden op het eiland van Harv. Straks mag je ook groenten verbouwen en koken op het eiland. Naast fossielen kan je dadelijk ook bijzondere gyroids vinden op het eiland. De nieuwe update bevat nog veel meer nieuwe content, dus dat belooft weer een feestje te worden voor de Animal Crossing fans!

Happy Home Paradise update

Animal Crossing krijgt ook een betaalde update onder de noemer Happy Home Paradise. De naam zegt het al een beetje, maar deze betaalde update focust zich op het vakantieleven van de eilandbewoners. Met de update krijg je namelijk toegang tot een prachtig vakantieoord. Daar mag je zelf ook wat aan knutselen, want zo kan je vakantiehuizen en andere faciliteiten – zoals een school, restaurant en café – inrichten voor andere eilandbewoners. Voor de inrichting krijg je weer allerlei nieuwe meubels tot je beschikking, dus zo kan je nieuwe designstijlen gebruiken in het interieur van het vakantieoord.

De Happy Home Paradise update komt ook op 5 november uit en kost 25 euro. Je kan de uitbreiding overigens alleen spelen als je al in het bezit bent van Animal Crossing.

Bekijk ook:
Top 10 Nintendo Switch Games – Oktober 2021

Komt er een nieuwe Animal Crossing game?

De gratis update en de Happy Home Paradise uitbreiding zijn volgens Nintendo de laatste twee grote toevoegingen die Animal Crossing: New Horizons nog gaat krijgen. Vervolgens is nu wel de vraag wat de toekomst inhoudt voor de Animal Crossing franchise. De game is ongelofelijk populair en het is dus niet onwaarschijnlijk dat we in de komende jaren nog meer Animal Crossing games gaan zien. Waarschijnlijk gaat dat nog wel even duren, omdat New Horizons op dit moment nog volop gespeeld wordt. De kans is daarom groter dat we eerst nog een soort spin-off Animal Crossing game gaan zien, voordat New Horizons een echte opvolger krijgt.

Aanvullend

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.