Zo ziet Harry Potter-kasteel Zweinstein eruit in Minecraft

0 Shares

Harry Potter fans én Minecraft spelers opgelet, want dit mag je niet missen! Een wel heel fanatieke gamer bouwde het hele Zweinstein kasteel na in Minecraft. En toegegeven, het ziet er bijzonder indrukwekkend uit!

Veel Harry Potter fans droomden vroeger wellicht over de mogelijkheid om naar het magische kasteel Zweinstein te gaan. En misschien doen sommigen dat nog steeds. Die droom is echter nooit uitgekomen (toch?), maar gelukkig kunnen fans nog op andere manieren genieten van de magie uit de Harry Potter wereld. Zo kan dat bijvoorbeeld ook door het kasteel na te bouwen in een game. Het kost een beetje moeite, maar dan kan je uiteindelijk toch nog rondlopen in Zweinstein. Al is het maar in een spelletje.

Bekijk ook:
Eerste beelden nieuwe Harry Potter game Hogwarts Legacy

Zweinstein in Minecraft

Een Minecraft speler had precies dat idee, toen hij Zweinstein na bouwde in Minecraft. En, gelukkig voor ons deelde hij beelden van zijn kunstwerk op YouTube. In de YouTube video is te zien hoe de gamer er dubbel en dwars in slaagde om het kasteel na te bouwen. De video scoort hoog op de nostalgiefactor, door bekende plekken uit de films en boeken te laten zien. Zo zie je bijvoorbeeld het grote meer en het boothuis, de bekende binnenplaats, de grote hal inclusief zwevende kaarsen, de groten klokkentoren, de imposante houten brug, Hagrid’s hutje, en het fameuze Zwerkbalstadion dat natuurlijk niet kon ontbreken.

Het kostte duidelijk heel wat tijd, energie en moeite om Zweinstein na te bouwen. Maar, het resultaat mag er zeker wezen!

Bekijk ook:
Gerucht: Komt er een nieuwe Harry Potter serie?

Krijg je na het zien van deze beelden ook zin om weer de Harry Potter boeken uit de kast te pakken. Of om een van de films weer op te zetten? Wij namelijk wel!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.