in

Wat zijn de zeven schoonheden?

Heb jij een van deze kenmerken?

Wat een mens mooi maakt, is voor iedereen verschillend. Echter, als je gezicht een van de zeven schoonheden bezit, dan is de kans groot dat je best aantrekkelijk bent! Maar, wat zijn de zeven schoonheden nou precies? Lees dit artikel en ontdek of jij een (of meerdere) van de zeven schoonheden hebt!

Voordat je verder leest, is het belangrijk om te onthouden dat je met of zonder de zeven schoonheden nog steeds harstikke knap kan zijn. En nog belangrijker: ware schoonheid zit van binnen!

De zeven schoonheden

De zeven schoonheden hebben allemaal betrekking tot het gezicht. Het maakt hierbij niet uit of je een man of vrouw bent. Als we praten over de zeven schoonheden, dan hebben we het over de volgende eigenschappen:

  1. Donker haar en blauwe ogen. Of licht haar en donkere ogen. 
  2. Spleetje tussen de tanden
  3. Sproetjes
  4. Amandelvormige ogen
  5. Kuiltjes in de wangen
  6. Lange en gekrulde wimpers
  7. Moedervlek boven de lip
Bekijk ook:
Dit zijn dé bikinitrends voor de zomer

1. De zeven schoonheden: donker haar en blauwe ogen of licht haar en donkere ogen

Je hebt een van de zeven schoonheden als je donkerbruin haar hebt met blauwe ogen, of lichtblond haar hebt met donkerbruine ogen. Mocht je dit niet hebben, dan kan je dit schoonheidsideaal makkelijk verkrijgen met wat haarverf.

Een bekende man met dit schoonheidsideaal is de acteur Ross Lynch, al is zijn haar hier wel geverfd. Ross Lynch heeft bruine ogen en blond geverfd haar:

Gilmore Girls actrices Lauren Graham en Alexis Bledel zijn het perfecte voorbeeld van vrouwen met dit schoonheidsideaal. Ze hebben allebei donkerbruin haar en blauwe ogen:

2. De zeven schoonheden: spleetje tussen de tanden

Een spleetje tussen de (boven)tanden is een ander schoonheidsideaal. Het Nederlandse model Lara Stone is een voorbeeld van een bekende vrouw die beschikt over dit schoonheidsaspect:

 

3. De zeven schoonheden: sproetjes

Ja, ook sproetjes horen bij de zeven schoonheden. Had je dat verwacht? Een bekende acteur met sproetjes was de inmiddels overleden Cameron Boyce:

4. De zeven schoonheden: amandelvormige ogen

Amandelvormige ogen hebben een ovale vorm en de hoekjes krullen een beetje omhoog. Bij actrice Olivia Wilde kan je dit goed zien:

5. De zeven schoonheden: kuiltjes in de wangen

Als je tijdens het lachen kuiltjes in je wangen krijgt, dan beschik je ook over een van de zeven schoonheden. Voormalig One Direction zanger Harry Styles heeft dit bijvoorbeeld ook:

6. De zeven schoonheden: lange wimpers

Lange wimpers behoren ook tot een van de zeven schoonheden. Heb je die niet, dan heb je mazzel, want deze kan je vrij gemakkelijk krijgen met wat hulp. Kijk maar naar drag icoon RuPaul:

7. De zeven schoonheden: moedervlek boven de lippen

Als je een moedervlek boven je lippen hebt, dan beschik je over de laatste van de zeven schoonheden. Model en actrice Kate Upton is een bekende vrouw met dit schoonheidsideaal:

Beschik jij over een paar van de zeven schoonheden? Of vind je dat iets anders nog veel meer zegt over schoonheid? Laat het weten in de comments.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10 Bizarre zeedieren


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Zo ziet Harry Potter-kasteel Zweinstein eruit in Minecraft