cobweb
Saved Read later
Deel dit bericht

De trailer van horrorfilm ‘Cobweb’ is afgrijselijk eng

Er is weer een heerlijke horrorfilm op komst waar je nekharen overeind van gaan staan. Cobweb past in dat nagelbijtende genre waar we Insidious en The Grudge ook in zouden plaatsen. Deze film zorgt ervoor dat je op het puntje van je stoel gaat zitten, maar dan wel met je handen voor je ogen. We hebben het onheilspellende verhaal uitgelicht, en ook de trailer zijn we niet vergeten.

Mysterieus geklop op de muren

Het verhaal draait om Peter, een jongen die s’nachts wordt geplaagd door een mysterieus geklop op de muren. Hij weet niet waar het vandaan komt, en hij wordt er doodsbang van. Als hij aan zijn ouders vertelt wat hij ervaart, denken ze er niet aan om hem te geloven, sterker nog, ze dringen erop aan om Peter te laten denken dat het allemaal aan zijn verbeelding ligt. Het geklopt wordt echter steeds luider.

Als zijn ouders vreemd gedrag beginnen te vertonen, is de nachtmerrie van Peter compleet. Hij heeft het vermoeden dat ze een duister en kwaadaardig geheim bij zich dragen, en voor een kind is dat uiteraard de meest enge gedachte die er is. Cobweb is een film die je onder je huid voelt, dat langs je ruggengraat omhoog kruipt, en daarna de angst in je hersenen extra stimuleert, kortom; een horrorfilm pur sang.

Trailer en première Cobweb

De film is geschreven door Chris Thomas Devlin, de schrijver die ook verantwoordelijk is voor Texas Chainsaw Massacre (2022) en The Wretched Emily Derringer. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Woody Norman (Peter), Lizzy Caplan (moeder Carol) en Anthony Star (vader Mark). Productiemaatschappij Lionsgate is het huis van de film, dat ook The Hunger Games-franchise onder het dak heeft gehad.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

Cobweb gaat op 21 juli in première, dan zal deze zenuwslopende horrorfilm wereldwijd in de bioscopen zijn te zien. Voor de liefhebbers hebben we de trailer van de film hieronder alvast klaargezet. Het is nog even wachten, maar volgende maand kun je alvast een datum prikken om een lekker avondje te griezelen in de bioscoop. Filmcritici zijn al vol lof over deze productie, dus dat belooft veel goeds.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.