bioscoopfilms
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze 10 bioscoopfilms wil je zien in 2023

Er staan een aantal topfilms in de planning voor 2023. Wij zijn liefhebbers van bioscoopfilms, dus hebben we een bak popcorn bemachtigd, en zijn lekker gaan zitten voor de waanzinnig gave trailers van de films die dit jaar in de bioscoop zijn te zien. Deze films wil je niet missen. We beginnen bij een keiharde actiefilm waarvan de vorige delen regelrechte blockbusters werden.

John Wick: Chapter 4

Keanu Reeves kruipt weer op geniale wijze in de rol van John Wick. Hij is van plan om de High Table ten val te brengen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Hij zal het op moeten nemen tegen nieuwe vijanden, en tegen oude vrienden. Dit alles gebeurt uiteraard door middel van spectaculaire gevechten.

Transformers: Rise of the Beasts

Als je denkt dat Transformers alleen in vliegtuigen en auto’s kunnen veranderen dan heb je het mis. Oude archeologen raken in 1994 betrokken bij een conflict tussen drie verschillende rassen dat een bittere strijd uitvechten, namelijk de Maximals, de Predacons en de Terrorcons. Dit levert prachtige special-effects op die je niet mag missen.

The Super Mario Bros. Movie

Er wordt al lang gesproken over de Super Mario Bros. film, maar deze lijkt nu dus eindelijk in de bioscopen te verschijnen. We hebben enige tijd geleden al een teaser trailer laten zien, maar we hebben nu ook de officiële trailer te pakken. We zien al onze helden uiteraard voorbijkomen op het witte doek, inclusief Toad.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Indiana Jones 5: The Dial of Destiny

Indiana Jones spreekt al decennia tot de verbeelding. Zijn avontuur speelt zich in dit vijfde deel af in 1969. Jones raakt verwikkeld in een strijd tussen de Amerikanen en de Russen, die beiden de space race willen winnen. Als er ook nog een blik voormalige nazi’s wordt opengetrokken dan moet hij alles op alles zetten om de wereld te redden.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

De reis door de ruimte gaat door. Na de aankoop van Knowhere door De Collector willen de Guardians of the Galaxy deze veranderen in een safe-haven voor buitenaardse vluchtelingen. Maar als de haven wordt aangevallen, moeten Peter Quill op een missie met de Guardians dat ook een persoonlijk tintje heeft.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania

Marvel-films doen het altijd goed in de bioscopen, dus er wordt verwacht dat ook deze film een succes gaat worden. In Ant-Man and the Wasp: Quantumania gaan Scott Lang en Hope van Dyne samen met de ouders van Hope en de dochter van Lang naar het Kwantumrijk om het op te nemen tegen de boosaardige Kwang de Veroveraar.

The Flash

Het succes van The Flash op Netflix was voor filmmakers reden genoeg om een blockbuster te creëren. In The Flash maakt Barry Allen (The Flash) een reis terug in de tijd om het leven van zijn moeder te redden. Het probleem is echter dat zijn aanwezigheid in het verleden ook onbedoelde veranderingen teweegbrengt, en dat zorgt voor extra problemen.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

The Little Mermaid

We kennen The Little Mermaid misschien het beste van de Disney klassieker, maar deze verfilming geeft net dat beetje extra. In de film wil Ariël, de dochter van zeekoning Triton meer weten over het leven buiten de zee, en gaat op onderzoek uit. Ze wordt verliefd op een mens, en besluit om zeeheks Ursula te vragen om haar te veranderen in een mens, een gebeuren dat het hele koninkrijk van Triton in gevaar brengt.

Scream VI

We kennen inmiddels allemaal de film-franchise wel waarin seriemoordenaar Ghostface het ene na de andere slachtoffer aan zijn mes rijgt. Dit keer nemen de overlevenden van de moorden in Woodsboro hun uitvlucht naar New York. Ze denken daar een nieuw leven op te kunnen bouwen, maar Ghostface denkt daar anders over, en duikt op in de miljoenenstad.

The Hunger Games: The ballad of Songbirds & Snakes

In dit deel van The Hunger Games gaan we terug in de tijd. Voordat de tirannieke Corolianus Snow president van Panem werd, moest hij de reputatie van zijn gevallen familie redden. Hij werd aangewezen als mentor van het arme district 12. Hij vormt een alliantie met een meisje dat in opstand komt, en wil op sluwe wijze zijn macht in Panem vergroten. Met deze topfilm sluiten we dit lijstje met must-see bioscoopfilms af.

Beste bioscoopfilms in 2023

We delen niet alleen de beste bioscoopfilms, maar we besteden ook regelmatig aandacht aan de beste Netflix-releases. Zo hebben we onlangs de beste Netflix-kaskrakers gedeeld die je in 2023 zeker niet mag missen. Voor de beste bioscoopfilms ben je hier ook aan het gide adres, dus hou de site in de gaten.

2.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.