Top Gun Maverick
Saved Read later
Deel dit bericht

Top Gun Maverick: eind deze maand in de bioscoop

Tom Cruise knalt weer op het witte doek, en dwars door de geluidsbarrière met zijn nieuwe film Top Gun Maverick. Het is 36 jaar geleden dat de klassieker uitkwam, en die keert nu terug in een nieuw jasje, met wat extra actie en spectaculaire stunts in de pockets. De film is deze maand te zien in de bioscoop.

Top Gun Maverick

In de originele Top Gun kwam in 1986 uit, toen speelde Tom Cruise ook de hoofdrol. Hij wist op fenomenale wijze de rol van luitenant Pete Mitchell te vertolken. In Top Gun Maverick nemen we een sprong van dertig jaar in de tijd en voelt Pete zich nog steeds op zijn plek bij de marine. Hij traint inmiddels Top Gun-piloten voor zware missies, maar hij zal door een speling van het lot ook zelf weer in de cockpit moeten zitten.

Wanneer er een nieuwe lichting Top Gun-piloten arriveert ontmoet hij Luitenant Bradley Bradshaw, de zoon van de overleden vriend van Pete. Dit resulteert in een nieuwe missie waarbij hij met zijn diepste angsten af moet rekenen. Dit resulteert in een spectaculaire actiefilm waarin halsbrekende toeren worden uitgehaald met ongekende G-krachten. Top Gun Maverick is een adembenemend vervolg op de klassieker uit 1986.

Top Gun Maverick verschijnt deze maand in de bios

Zet 26 mei in je agenda, want dan is deze spectaculaire actiefilm te zien in de Nederlandse bioscopen. Het is een leuke film die erg veel refereert naar de klassieker. Het is dus verstandig om eerst de originele Top Gun te gaan kijken voordat je begint aan Top gun Maverick. Helaas is Meg Ryan niet in het vervolg te zien, maar regisseur Joseph Kosinski heeft wel een oude bekende terug weten te halen.

Niemand minder dan Val Kilmer gaat wederom Iceman vertolken. hij zegt erg enthousiast te zijn en niet kan wachten tot het publiek de film kan omarmen. Daar moeten we op wachten tot de 26ste. Tot die tijd mogen we genieten van de bloedstollende trailer van deze supersnelle actiefilm. Tom cruise doet nog steeds veel stunts zelf en heeft zelf als piloot achter de stuurknuppel van een F-18 gezeten. De klassieker is te zien op Pathé Thuis. Dus je kunt er ook voor kiezen om een bioscoopavond te houden op de bank. Wij kunnen in ieder geval niet niet wachten!

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.