Top 10 nieuwe bioscoopfilms – december 2021 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 nieuwe bioscoopfilms – december 2021

In december verschijnen er weer flink wat nieuwe films in de bioscopen. In deze top 10 geven we onze aanraders voor deze maand! Welke film ga jij straks in de bioscoop kijken?

Op dit moment kan je nog steeds naar grote films zoals de nieuwe James Bond, House of Gucci of de Disney-film Encanto, maar als je die al hebt gezien kan je in december ook kiezen uit talloze nieuwe films. Dit zijn de tien bioscoopfilms die we aanraden voor deze maand!

Top 10 bioscoopfilms december

Dit is onze top 10 bioscoopfilms van de maand december:

1. Resident Evil: Welcome To Raccoon City

De eerste nieuwe film in de top 10 bioscoopfilms van december die we aanraden is Resident Evil: Welcome to Raccoon City. Deze gameverfilming komt op 2 december uit en hierin zien we Claire en Chris Redfield een zombie uitbraak in Raccoon City moeten overleven. Voor fans van Resident Evil zijn er nog meer bekende karakters in de film te zien, want zo mag je ook onder meer Albert Wesker en Jill Valentine verwachten.

Bekijk hieronder de trailer van Resident Evil: Welcome To Raccoon City:

2. Sing 2

De tweede aanrader in deze top 10 bioscoopfilms van de maand december is Sing 2. In de film – die op 8 december uitkomt – zien we hoe koala Buster Moon samen met zijn vrienden een enorm optreden geeft in een wereldstad. De groep heeft alleen wel een probleem; ze moeten de grootste rockster ter wereld nog even overhalen om mee te doen.

Bekijk hieronder de trailer van Sing 2:

3. West Side Story

West Side Story is de derde film die we aanraden in deze top 10 bioscoopfilms van december. Deze musicalfilm van Steven Spielberg is gebaseerd op de gelijknamige productie uit 1961 en komt op 9 december naar de bioscopen. Het verhaal draait om de liefde tussen Tony en Maria, die allebei afkomstig zijn van twee rivaliserende jeugdbendes.

Bekijk hieronder de trailer van West Side Story:

Bekijk ook:
Quiz: Van welke films ken je deze engerds?

4. Don't Look Up

Een andere aanrader in deze top 10 bioscoopfilms van december is de film Don't Look Up. In de film – die uitkomt op 9 december – spelen Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence twee astronomen die ontdekken dat de aarde binnen zes maanden getroffen zal worden door een meteoriet. Om de bevolking te waarschuwen gaan ze op mediatour door het land, maar niet iedereen zit op hun slechte nieuws te wachten.

Bekijk hieronder de trailer van Don't Look Up:

5. Monster Family 2

De vijfde aanrader in deze top 10 bioscoopfilms van de maand december is Monster Family 2. Deze Brits-Duitse animatiefilm komt uit op 15 december en is een vervolg op het eerste deel. In deel 2 moet de Whisbone familie op avontuur om Baba Yaga en Renfield te bevrijden van de monsterjager Mila Starr.

Bekijk hieronder de trailer van Monster Family 2:

6. Silverstar

Silverstar is de zesde aanrader van deze top 10 bioscoopfilms van december, en is geschikt voor mensen die van paarden en Nederlandstalige films houden. In de film – die op 15 december uitkomt –  is Britt Dekker te zien als manegehouder Megan. Een van haar paarden raakt zoek na een brand, en die wordt vervolgens gevonden door een 16-jarig meisje.

Bekijk hieronder de trailer van Silverstar:

https://www.youtube.com/watch?v=60yFbcJJvxE

7. Spider-Man: No Way Home

Als er één film is die er niet mag ontbreken in deze top 10 bioscoopfilms van de maand december, dan is het wel Spider-Man: No Way Home. Deze Marvel-film komt op 16 december uit en gaat zonder enige twijfel dé hit van het najaar worden.

In de film speelt Tom Holland wederom van Peter Parker, die flink in de problemen zit. Zijn identiteit is namelijk bekend, maar met een spreuk van Dr. Strange kan hij dat ongedaan maken. Dat gaat echter flink mis en hierdoor wordt het multiversum geopend. Spider-Man moet het daardoor opnemen tegen allerlei schurken uit oudere films, maar of hij dat alleen aankan?

Bekijk hieronder de trailer van Spider-Man: No Way Home:

Bekijk ook:
Quiz: Welke Marvel films zie je hier?

8. Clifford The Big Red Dog

De achtste aanrader uit deze top 10 bioscoopfilms van december is Clifford The Big Red Dog. Deze kinderfilm komt op 22 december uit. In de film krijgt een gezin een enorme grote rode hond, maar ja daar zitten sommige buurtbewoners en de autoriteiten niet echt op te wachten.

Bekijk hieronder de trailer van Clifford The Big Red Dog:

9. The Matrix Resurrections

Een andere film die echt niet mag ontbreken in deze top 10 bioscoopfilms van de maand december is The Matrix Resurrections. In de film – die op 23 december verschijnt – keren we weer terug naar de Matrix, samen met Neo en Trinity.

Bekijk hieronder de trailer van: The Matrix Resurrections:

10. The Tragedy of Macbeth

We sluiten de top 10 bioscoopfilms van december af met een Shakespeare drama. Op 30 december verschijnt namelijk The Tragedy of Macbeth in de bioscopen. In het kostuumdrama zijn niemand minder dan Denzel Washington en Frances McDormand te zien als Lord en Lady Macbeth.

Bekijk hieronder de trailer van The Tragedy of Macbeth:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.