Nieuwe trailer van Disney film Encanto 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuwe trailer van Disney film Encanto

Disney fans opgelet! Er komt namelijk weer een nieuwe Disney film aan. De film heet Encanto en wordt dit jaar nog verwacht. Onlangs publiceerde Disney de eerste trailer van de film en die kan je in de onderstaande video zien! Ga jij Encanto straks kijken?

Encanto vertelt het verhaal van de Madrigal familie. De Madrigals wonen in een magisch huis in Encanto; een verborgen dorpje in de bergen van Colombia. Alle inwoners van het magische huis beschikken over speciale krachten, behalve Mirabel. Mirabel heeft geen krachten en is het enige “gewone” familielid. Mirabel lijkt daarmee het minst belangrijke lid van de familie te zijn, maar als ze ontdekt dat de magische wereld van Encanto gevaar loopt, blijkt zij wellicht de laatste hoop van de familie te zijn.

Bekijk hieronder de trailer van Encanto:

Encanto cast

De stem van Mirabel wordt ingesproken door actrice Stephanie Beatriz, zij is onder meer bekend van Brooklyn Nine-Nine en De Lego Film 2. Daarnaast zijn in Encanto ook de stemmen te horen van Diane Guerrero, Vilmer Valderrama, Angie Cepeda, Rhenzy Feliz en Carolina Gaitan.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

Encanto is geregisseerd door Jared Bush (Zootropolis, Raya and the Last Dragon), Byron Howard (Rapunzel, Brother Bear) en Charise Castro Smith (The Haunting of Hill Jouse, Raya and the Last Dragon). De nieuwe Disney film bevat ook weer meerdere liedjes, die dit keer geschreven zijn door musicalster Lin-Manuel Miranda, die wereldwijd bekend is voor zijn bekende musical Hamilton.

Wanneer verschijnt Encanto?

Encanto verschijnt op 24 november in de bioscopen in Nederland. De Disney film zal tevens niet tegelijk op Disney+ uitkomen. Dat is opvallend, omdat de meest recente Disney films allemaal wel gelijk op de streamingservice verschenen.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.