Eerste beelden van nieuwe Disney Film Encanto

0 Shares

Disney fans opgelet! Er komt namelijk weer een nieuwe Disney film aan. De film heet Encanto en wordt dit jaar nog verwacht. Onlangs publiceerde Disney de eerste teaser van de film en die kan je in de bovenstaande video zien! Ga jij Encanto straks kijken?

Encanto vertelt het verhaal van de Madrigal familie. De Madrigals wonen in een magisch huis in Encanto; een verborgen dorpje in de bergen van Colombia. Alle inwoners van het magische huis beschikken over speciale krachten, behalve Mirabel. Mirabel heeft geen krachten en is het enige “gewone” familielid. Mirabel lijkt daarmee het minst belangrijke lid van de familie te zijn, maar als ze ontdekt dat de magische wereld van Encanto gevaar loopt, blijkt zij wellicht de laatste hoop van de familie te zijn.

https://twitter.com/LeDisneyMoi/status/1413042269322612738

Encanto cast

De stem van Mirabel wordt ingesproken door actrice Stephanie Beatriz, zij is onder meer bekend van Brooklyn Nine-Nine en De Lego Film 2. Daarnaast zijn in Encanto ook de stemmen te horen van Diane Guerrero, Vilmer Valderrama, Angie Cepeda, Rhenzy Feliz en Carolina Gaitan.

Encanto is geregisseerd door Jared Bush (Zootropolis, Raya and the Last Dragon), Byron Howard (Rapunzel, Brother Bear) en Charise Castro Smith (The Haunting of Hill Jouse, Raya and the Last Dragon). De nieuwe Disney film bevat ook weer meerdere liedjes, die dit keer geschreven zijn door musicalster Lin-Manuel Miranda, die wereldwijd bekend is voor zijn bekende musical Hamilton.

Wanneer verschijnt Encanto?

Encanto verschijnt op 24 november in de bioscopen in Nederland. De Disney film zal tevens niet tegelijk op Disney+ uitkomen. Dat is opvallend, omdat de meest recente Disney films allemaal wel gelijk op de streamingservice verschenen.

Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.