Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 31 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 31

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Top Netflix films en series – week 31

Aan het begin van week 31 zijn dit de top 10 Netflix films en series in Nederland:

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

10. Love is Blind – After the Altar

Op de tiende plek in deze top 10 Netflix films en series staat Love is Blind – After the Altar. In de realityshow leren single mannen en vrouwen elkaar kennen zonder elkaar ooit te zien. Mannen mogen in het programma een vrouw ten huwelijk vragen en op dat moment zien ze elkaar voor het eerst. In After the Alter zien we hoe het met de deelnemers gaat na het programma.

Bekijk hieronder de trailer van Love is Blind – After the Alter:

9. Le Dernier Mercenaire

Op de negende plek in de top 10 Netflix films en series staat Le Dernier Mercenaire. In deze Franse actie/komedie film speelt Jean-Claude van Damme weer eens een heldenrol. In de film is te zien hoe de zoon van een oud geheim agent ten onrechte wordt beschuldigd van wapen- en drugshandel.

Bekijk hieronder de trailer van Le Dernier Mercenaire:

8. The Good Liar

The Good Liar staat op de achtste plek in deze top 10 Netflix films en series. In The Good Liar zien we hoe de meesteroplichter Roy Courtnay – gespeeld door Ian McKellen – een nieuwe klus gaat doen. Hij wil de welvarende weduwe Betty McCleish – gespeeld door Helen Mirren – gaan oplichten. Dat lijkt makkelijk te gaan, totdat Courtnay gevoelens begint te krijgen voor deze charmante dame. En ja, dan wordt de zwendel toch een stukje moeilijker…

Bekijk ook:
Dit bizarre bedrag is de inhoud van een Emmy Awards goodiebag waard

Bekijk hieronder de trailer van The Good Liar:

7. Blood Red Sky

Op de zevende plek in deze top 10 Netflix films en series staat Blood Red Sky. In de film krijgen we weer een spannende actiethriller in het vliegtuig voorgeschoteld. Een groepje vliegtuigkapers wil een vliegtuig laten crashen om zo de aandelenmarkt te beïnvloeden. Dat moet een gemakkelijke klus zijn, maar ze hadden niet rekening gehouden met een bijzondere passagier aan boord. Zij lijkt de enige aan boord te zijn die hier iets tegen kan doen.

Bekijk hieronder de trailer van Blood Red Sky:

6. Sex/Life

De nieuwe serie Sex/Life staat op de zesde plek in deze top 10 Netflix films en series. Hierin zien we hoe een vrouw niet helemaal geniet van het huisje boompje beestje leven. Vroeger was ze een echte wildebras met een goed sex leven, maar dat zit er nu niet echt meer in. Dan komt ze een ex tegen en een wild avontuurtje is niet meer uitgesloten, maar daar moet ze wel haar oude leventje voor op het spel zetten. Wint de lust of het gezin?

Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen van Sex/Life:

https://www.youtube.com/watch?v=l7HKLZUzHxw&t=65s

5. The Snowman

Zin in een thriller? Dan is The Snowman – nu op de vijfde plek in de Top 10 Netflix films en series – echt iets voor jou! In deze spannende film zien we hoe een seriemoordenaar een Noors dorpje in zijn greep houdt. Hij vermoordt meerdere vrouwen en laat daarbij sneeuwpoppen achter als creepy reminder.

Bekijk ook:
5 verschrikkelijke feiten over vliegtuigen

Bekijk hieronder de trailer van The Snowman: 

4. Suits

Op de vierde plek in de top 10 Netflix films en series staat Suits. In de serie volgen we de slimme en succesvolle advocaten Harvey Specter, Mike Ross en Louis Litt. Deze advocaten voeren de meest ingewikkelde rechtszaken die alleen zij tot een succes kunnen volbrengen, maar hierbij doen ze soms dingen die legaal gezien niet helemaal kunnen.

Bekijk hieronder de trailer van Suits seizoen 9:

3. Virgin River

Virgin River staat op de derde plek in deze top 10 Netflix films en series. In de serie zien we hoe een verpleegster naar een afgelegen dorpje in Californië verhuist. Op het begin lijkt het nogal een transitie, maar uiteindelijk blijkt dit een goede keuze te zijn geweest!

Bekijk hieronder de trailer van

2. Resort to Love

Resort to Love staat op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series. In de film wordt Erica gedumpt door haar verloofde, daarom besluit ze te verhuizen naar een eiland om daar aan de slag te gaan als zangeres op een tropisch resort. Een leuke baan, maar dan besluit haar ex-verloofde te gaan trouwen op hetzelfde resort. Awkward…

Bekijk hieronder de trailer van Resort to Love:

1. Outer Banks

De serie Outer Bank staat – na de release van het tweede seizoen – op de eerste plek in de top 10 Netflix films en series. In Outer Banks zien we hoe een groepje vrienden op zoek gaat naar een mysterieuze schat en een verdwenen vader. Dat gaat alleen niet zo makkelijk, want er loeren kapers op de kust…

Bekijk hieronder de trailer van het tweede seizoen van Outer Banks:

Wat kijk jij nu op Netflix? Staat jouw favoriet nu in de top 10 Netflix films en series, of kijk je nu iets anders?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.