Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 26 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 26

In deze Netflix Top 10 geven we een overzicht van de populairste films en series in Nederland van dit moment! Wat kijk jij nu op Netflix?

10. Gone Baby Gone

Gone Baby Gone is een Amerikaanse misdaadfilm uit 2007 met een verhaal dat is gebaseerd op het gelijknamige boek van Dennis Lehane. In de film onderzoeken twee privé detectives de ontvoering van een jong meisje.

Gone Baby Gone krijgt op IMDb een 7.6. De film staat momenteel op de tiende plek in de Netflix top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Gone Baby Gone:

9. De Wensdraak

In de animatiefilm De Wensdraak is Din vastbesloten om zijn jeugdvriendin terug te vinden. Hierbij krijgt hij de hulp van een draak die wensen kan vervullen. Klinkt een beetje als Aladdin, maar dan met een roze geest.

De Wensdraak krijgt op IMDb een 7.2. De film staat momenteel op de negende plek in de Netflix top 10.

Bekijk hieronder de trailer van De Wensdraak:

8. Katla

In de Scandinavische serie Katla volgen we het leven van de inwoners van een klein dorpje in IJsland. Na een flinke vulkaanuitbarsting gebeuren er vreemde dingen rondom het dorpje. Wat is de oorzaak van deze mysterieuze gebeurtenissen en heeft de vulkaan er iets mee te maken?

Katla krijgt op IMDb een 7.2. De serie heeft een seizoen en staat momenteel op de achtste plek in de Netflix top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Katla seizoen 1:

Bekijk ook:
Quiz: Uit welke serie komt deze quote?

7. Lucifer

De duivel bestaat en hij leeft gewoon onder de mensen op aarde! We verwachten hierbij een grote rode slechterik, maar in de serie Lucifer is het eigenlijk best een goede man. Samen met een politieagente gaat Lucifer op pad om misdaden op te lossen, en hij is hier verrassend goed in. Het is een bijzondere carrière switch voor de duivel, maar hij lijkt er zelf behoorlijk veel plezier aan te hebben.

Lucifer bestaat uit vijf seizoenen en krijgt een 8.1 van de stemmers op IMDb. De serie staat al weken in de top 10 van Netflix en neemt op dit moment de zevende plek in beslag.

Bekijk hieronder de trailer van Lucifer seizoen 5 – deel 2:

6. Fatherhood

De film Fatherhood met Kevin Hart werd op Vaderdag uitgebracht, maar is ook nu nog populair. In de film zien we hoe een vader zijn gezin bij elkaar probeert te houden nadat zijn vrouw is overleden.

Fatherhood krijgt een 6.7 op IMDb. De film staat nu op de zesde plek in de Netflix top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Fatherhood:

5. Élite

Het leven van de leerlingen van de eliteschool Las Encinas zit vol met drama en in de serie Élite mogen we dat allemaal volgen. In het vierde seizoen zien we hoe de overgebleven leerlingen nog mogen dealen met de gebeurtenissen uit de voorgaande seizoenen, maar ondertussen duiken er weer nieuwe gezichten én problemen op. Blijft iedereen nu wel in leven?

Élite bestaat uit vier seizoenen en krijgt van de IMDb bezoekers een 7.5 gemiddeld. De serie staat op dit moment op de vijfde plek in de  Netflix Top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Élite seizoen 4:

4. The Last Kingdom

In de serie The Last Kingdom verdedigt Alfred de Grote zijn koninkrijk tegen de Vikingen. Deze krijgers uit Scandinavië willen heel Groot-Brittannië veroveren en dat lukt ze ook bijna. Nog een koninkrijk staat een totale verovering in de weg.

The Last Kingdom bestaat uit vier seizoenen en krijgt een 8.4 op IMDb. De serie heeft momenteel de vierde plek in de Netflix Top 10 in beslag genomen.

Bekijk hieronder de trailer van “The Last Kingdom seizoen 4:

Bekijk ook:
Top 10 bioscoopfilms - juli 2021

3. Too Hot To Handle

Too Hot To Handle is een realityshow waarbij knappe vrijgezellen samen vakantie vieren in een tropisch resort. Ze kunnen 100.000 dollar winnen, maar dan mogen ze geen seks hebben. En dat is soms too hot to handle.

Too Hot To Handle bestaat uit twee seizoenen en krijgtt op IMDb een 4.5 . De realityshow staat momenteel op de derde plek in de Netflix Top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Too Hot To Handle seizoen 2:

https://www.youtube.com/watch?v=xzCBBPf7g0Q

2. Lupin

De charmante meesterdief Lupin weet de gemoederen in Nederland ook al weken bezig te houden. In de serie zien we hoe de dief op eigen wijze wraak neemt op de Pellegrini familie. De Pellegrini's verdienen zeker een koekje van eigen deeg, maar zullen zich niet zo maar laten pakken. Kan Lupin zijn vader wreken, of blijkt misdaad voor hem niet te lonen?

Lupin krijgt een 7.5 gemiddeld op IMDb. De serie staat nu op de tweede plek in de Netflix top 10, een positie lager dan een week geleden.

Bekijk hieronder de trailer van Lupin seizoen 1:

1. Sex/Life

De populairste nieuwkomer in deze Netflix Top 10 is Sex/Life. In de serie riskeert een getrouwde moeder haar huwelijk als ze wilde avontuurtjes van het verleden wil overleven. Wint de lust het van de familie?

Katla krijgt op IMDb een 5.9. De serie heeft een seizoen en staat momenteel op de eerste plek in de Netflix top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Sex/Life seizoen 1:

https://www.youtube.com/watch?v=x580mowu5Gs

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.