Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 24 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 24

In deze Netflix Top 10 geven we een overzicht van de populairste films en series in Nederland van dit moment! Wat kijk jij nu op Netflix?

10. Skater Girl

In de Indiase-Amerikaanse film Skater Girl – die momenteel op de tiende plaats in de top 10 staat – ontdekt een tiener haar passie voor skateboarden. Het is haar droom om mee te doen met een groot skateboard toernooi, maar dit past nou niet bepaald bij de tradities van haar cultuur. Kan ze de sociale norm doorbreken en haar droom volgen?

IMDb cijfer: 6.6

Bekijk hieronder de trailer van Skater Girl:

9. PAW Patrol

PAW Patrol staat nu op de negende plek in de Netflix top 10. In de animatieserie is het de taak aan zes dappere puppy's en een 10-jarige om de buurt veilig te houden.

IMDb cijfer: 6.2

Bekijk hieronder de trailer van Paw Control:

8. Joker

Wie is de bekendste vijand van Batman? The Joker zal ongetwijfeld een van de meest gehoorde antwoorden zijn. In de gelijknamige film – die nu op de achtste plek in de Netflix top 10 staat – zien we hoe deze slechterik als het ware geboren wordt. Het is een bijzondere film, waarin je vooral kan zien hoe goed Joaquin Phoenix kan acteren. Gezellig kan je Joker niet echt noemen, dus als je een feel good movie zoekt, kan je beter iets anders opzetten.

IMDb cijfer: 8.4

Bekijk hieronder de trailer van Joker:

Bekijk ook:
Eerste trailer horrorfilm The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It

7. The Walking Dead

Zombies bestaan en ze teisteren de wereld van The Walking Dead. In de serie – die nu op de zevende plek in de top 10 staat – probeert een groep overlevenden het beste ervan te maken, maar ze komen steeds weer voor flinke uitdagingen te staan. Dat zou je ook wel verwachten in een wereld vol met zombies, maar ook de andere overlevenden zijn vaak niet bepaald vriendelijk te noemen.

The Walking Dead heeft in totaal tien seizoenen, en die staan nu allemaal op Netflix. Er komt ook nog een elfde en laatste seizoen.

IMDb cijfer: 8.2

Bekijk hieronder de trailer van The Walking Dead seizoen 10 – deel 3:

6. StartUp

StartUp staat momenteel op de zesde plek in de top 10 Netflix van deze week. In de serie ontstaat er een ongebruikelijke samenwerking. Een wanhopige bankier, een sluwe maffiabaas en een gehaaide hacker gaan namelijk met elkaar samenwerken om schatje rijk te worden. Dat gaat alleen niet zo makkelijk, want binnen de kortste keren stuiten ze op flinke obstakels.

StartUp bestaat uit drie seizoenen die allemaal op Netflix staan. De serie krijgt geen nieuwe afleveringen meer.

IMDb cijfer: 8.0

Bekijk hieronder de trailer van StartUp seizoen 1:

5. De Wensdraak

Op de vijfde plek in de Netflix top 10 van deze week staat De Wensdraak. In de animatiefilm ontmoet Din een draak die wensen kan vervullen. Dat komt goed uit, want Din heeft namelijk een grote wens: hij wil zijn jeugdvriendinnetje terug vinden. Dat moet toch goed aflopen dan?

Bekijk hieronder de trailer van De Wensdraak:

4. Sweet Tooth

Sweet Tooth staat nu op de vierde plek in de Netflix top 10. In de serie wordt de aarde geteisterd door een mysterieus virus en de geboorte van hybride kinderen die half mens half dier zijn. Dat zorgt voor apocalyptische sferen en niemand weet hoe ze dit moeten oplossen.

Sweet Tooth bestaat uit een seizoen dat nu op Netflix staat. Het is nog niet bekend of de serie een vervolg krijgt.

IMDb cijfer: 8.2

Bekijk hieronder de trailer van Sweet Tooth seizoen 1:

https://youtu.be/2MJYz-E8y4Q

Bekijk ook:
Deze Marvel films verschijnen er in de komende jaren

3. Lucifer

De duivel bestaat en hij leeft op aarde. Ten minste, dat is het plot van Lucifer. In de serie – die nu op de derde plek in de top 10 Netflix van deze week staat – is Lucifer zelfs erg behulpzaam. Hij gaat samen op pad met een knappe agente om misdaden op te lossen. Zo zie je maar weer dat de duivel niet zo slecht is.

Lucifer bestaat uit vijf seizoenen die allemaal op Netflix staan. Er komt ook nog een zesde seizoen aan. Dit zal tevens het laatste seizoen voor Lucifer zijn.

IMDb cijfer: 8.1

Bekijk hieronder de trailer van Lucifer seizoen 5 – deel 2:

2. Awake

De nieuwe Netflix film Awake staat nu op de tweede plek in de top 10. Ook in deze film wordt de mensheid geplaagd door een mysterieuze gebeurtenis: mensen kunnen niet meer slapen. Van slaapgebrek wordt niemand vrolijk, maar de mensen in deze film worden binnen no-time echt wilde gekkies. De oplossing lijkt echter dichtbij, want de dochter van Jill kan gewoon slapen.

IMDb cijfer: 4.8

Bekijk hieronder de trailer van Awake:

1. Lupin

De charmante dief Lupin steelt deze week de eerste plek in de Netflix top 10. Lupin is terug en dat is maar goed ook, want het vorige seizoen eindigde met een flinke cliffhanger. Nu gaat de dief verder met zijn slimme plannetjes, en dat beloofd een flink spektakel te worden!

Lupin bestaat uit twee seizoenen die allebei op Netflix staan. Een derde seizoen is ook al aangekondigd.

IMDb cijfer: 7.6

Bekijk hieronder de trailer van Lupin seizoen 2: 

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.