Eerste beelden van nieuwe Avatar game

0 Shares

Gamers opgelet! Gamestudio Ubisoft heeft namelijk de eerste trailer van de game Avatar: Frontiers of Pandora vrijgegeven! De beelden zien er veelbelovend uit en je kan ze zelf bekijken in de bovenstaande video! Ga jij deze game straks spelen?

Meer dan tien jaar geleden betoverde James Cameron de wereld met zijn film Avatar. De film smaakte naar meer en binnenkort kunnen we zelf de wereld van Avatar betreden. Ubisoft komt volgend jaar namelijk met een game die gebaseerd is op deze wereld.

In Avatar: Frontiers of Pandora kom je terecht in de wereld Pandora en kruip je in de huid van een Na’vi krijger. Het is aan jou de taak om deze prachtige wereld vol natuur en bijzondere wezens te beschermen, want de mensen willen deze nog steeds vernietigen. Kan jij Pandora redden?

Bekijk ook:
Top 10 populairste games van 2020

Wanneer verschijnt Avatar: Frontiers of Pandora?

Je moet nog even geduld hebben als je Avatar: Frontiers of Pandora wilt spelen. De game van Ubisoft verschijnt namelijk pas ergens in 2022. Avatar: Frontiers of Pandora zal dan beschikbaar worden voor de PlayStation 5, de Xbox Series X en de pc.

Avatar

Avatar is een film die in 2009 uitkwam in de bioscopen. Avatar was destijds een groot succes in de bioscopen. De film bracht namelijk maar liefst 2.8 miljard dollar op. Avatar is daarmee de meest succesvolle film aller tijden.

De film van James Cameron speelt zich af in de nabije toekomst, waarbij de mensheid een nieuwe planeet genaamd Pandora heeft ontdekt. Pandora bevat nuttige grondstoffen, die veel geld waard zijn op aarde. De mensen vertrekken daarom massaal naar Pandora om rijk te worden. Er is alleen een probleem; Pandora heeft ook inwoners, en die zitten niet op de verwoestende hebzucht van de mensen te wachten. Er ontstaat hierdoor een flink conflict tussen de mensen en de Na’vi.

Jake Sully is een van de soldaten die naar Pandora wordt gestuurd. Door middel van moderne technologie kan hij zijn bewustzijn verplaatsen naar een Avatar van een Na’vi, waardoor hij kan infiltreren in hun samenleving. Eerst staat hij nog achter de plannen van de mensen, maar staat hij wel aan de juiste kant?

Bekijk ook:
Top 10 meest succesvolle films aller tijden

Vervolg

Door het enorme succes van Avatar kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Al gauw werd een reeks van nieuwe Avatar films aangekondigd, maar deze werden meerdere malen uitgesteld. Op dit moment staan er zelfs vier nieuwe films op de planning. Deel 2 moet in 2022 verschijnen, deel 3 staat in 2024 op de planning, deel 4 komt in 2026 uit en deel 5 wordt in 2028 verwacht. Dat moet je met een korreltje zout nemen, want de planning is in de recente geschiedenis nog niet zo betrouwbaar gebleken.

Bekijk ook:
Deze Playstation 5 games zijn razend populair

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

292
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.