the invitation
Saved Read later
Deel dit bericht

The Invitation: Netflix komt met gruwelijke horrorfilm

Sommige horrorfilms weten zichzelf van de rest te onderscheiden omdat ze zo onheilspellend zijn dat de haren in je nek overeind gaan staan. Het zijn de films die je nog voelt wanneer je na het kijken de lampen uitdoet voordat je naar bed gaat. The Invitation is zo’n film. Deze nachtmerrie op je televisie komt binnenkort naar streamingdienst Netflix, en wij hebben de trailer en de releasedatum.

Onheilspellende nachtmerrie

The invitation draait om Evie, een jonge meid die nieuwsgierig is naar haar onbekende familie, en besluit om een DNA-test te doen. Ze komt erachter dat ze familie in het Verenigd Koninkrijk heeft wonen. Deze zeer welgestelde familie haalt haar over om van de VS naar Engeland te komen voor een ontmoeting. In het begin is ze overdonderd door de luxe, iets wat ze niet is gewend.

De vriendelijke familie draagt echter een occult en duister geheim met zich mee, waar Evie geen benul van heeft. Als ze erachter komt dat ze iets gruwelijks met haar hebben gepland dan is het te laat, en moet ze alles op alles zetten om te ontsnappen aan de tentakels van haar vermeende familieleden. Deze film gaat bijna letterlijk onder je nagels zitten, al heb je die tijdens het kijken waarschijnlijk in de leuning van je stoel geklemd.

Trailer en releasedatum The Invitation

De Amerikaanse horrorfilm is geschreven door Blair Butler, en is geïnspireerd door het boek Dracula van Bram Stoker. De directie is in handen van Jessica M. Thompson. De hoofdrollen worden vertolkt door Nathalie Emmanuel (Army of Thieves en The Maze Runner), en Thomas Doherty (Descendants 2). Ze zetten beiden een geniale rol neer die door critici worden geroemd.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

The Invitation is vanaf donderdag 27 april te zien op Netflix. Dat is nog even wachten, maar volgens kenners is dat zeker de moeite waard. Het maanlicht en het occulte tintje in de film brengt een onheilspellende sfeer in je woonkamer, dat de aandacht meteen weet te grijpen. We hebben de trailer al bekeken, en dat belooft veel goeds. We hebben hem hieronder klaargezet om je alvast warm te maken voor deze horror/thriller.

2.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.