Star Wars
Saved Read later
Deel dit bericht

Star Wars fans opgelet: ‘Ahsoka’ is vanaf vandaag te streamen op Disney+

Streamingdienst Disney+ heeft fans van Star Wars wederom verblijd met de komst van een gloednieuwe serie. ‘Ahsoka’ is vanaf vandaag te streamen. De nieuwe Star Wars-serie wordt nu al een regelrechte hit genoemd, reden genoeg voor ons om deze uitbreiding aan het Star Wars universum eens goed tegen het licht te houden.

Ahsoka Tano

We hoeven de echte fans van Star Wars niet uit te leggen wie Ahsoka Tano is. Ahsoka kwam tijdens de Clone Wars onder de vleugels van Anakin Skywalker terecht, maar verliet tegen het einde van de oorlog de Jedi Order. Dit populaire personage was ook te zien in het vijfde jaar van de Battle of Yavin, dat ook wordt aangeduid als ‘5 BBY’. Ahsoka draagt de bijnaam ‘Snipes’, en is mateloos populair onder fans van de sci-fi serie.

Mede dankzij haar populariteit hebben de makers van de Star Wars-saga ervoor gekozen om een compleet nieuwe serie te maken waarin Ahsoka centraal staat. De serie speelt zich af na de periode dat ze onderdeel van de Jedi Order was. Na jaren ondergedoken te zijn geweest staat ze opnieuw voor een cruciale missie. We zullen de boel niet spoilen, dus plof op de bank om te beginnen aan deze gloednieuwe en spectaculaire serie, dat garant staat voor een leuke bioscoopavond thuis.

Star Wars serie op Disney+

De regie van Ahsoka ligt in handen van Dave Filoni, die verantwoordelijk was voor Ahsoka in de series Star Wars: The Clone Wars en Star Wars Rebels, respectievelijk uitgebracht in 2008 en 2014-2018. De acteur die van Ahsoka een waar icoon maakte zal ook de rol in de gelijknamige serie op zich nemen. Rosario Dawson vertolkte de rol van Ahsoka eerder in The Mandalorian (2019-) en The Book of Boba Fett (2021-2022).

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

Disney+ zal elke woensdag een nieuwe aflevering van de serie online zetten. De seizoensfinale zal plaatsvinden op 3 oktober. De populaire streamingdienst heeft de eerste twee afleveringen vandaag online gezet, en kan vanaf nu dus worden gestreamd. Voor een compleet overzicht van alle afleveringen kun je terecht op de website van Disney+. Om jullie alvast warm te maken voor ‘Ahsoka' hebben we de trailer in dit artikel verwerkt. Veel kijkplezier!

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.