in ,

Trailer: Eternals

De eerste trailer van de Marvel-film Eternals is verschenen!

Marvel-fans opgelet! De eerste trailer van de film Eternals is verschenen. De beelden van de nieuwe Marvel-film zien er fantastisch uit en zijn in de bovenstaande video te zien. Wat vind jij van de trailer?

Momenteel zijn de bioscopen nog gesloten, maar met een beetje geluk kunnen we snel weer naar de film. Op de bioscoopagenda staan flink wat goede films op de planning, waaronder een paar van Marvel. Eternals is één van de Marvel films die dit jaar nog in de bioscopen verschijnt, en in de bovenstaande trailer kunnen we nu eindelijk zien wat we ongeveer van de superheldenfilm mogen verwachten. De beelden zien er in ieder geval veelbelovend uit!

Eternals

Eternals is een Marvel-film die draait om een zeer oude groep buitenaardse superhelden. Deze helden hebben al eeuwen lang op aarde geleefd, maar in die tijd hebben ze hun superkrachten verborgen gehouden. De Eternals wilden zich nooit mengen met de problemen van de mensheid, maar nu hun aartsvijanden – The Deviants – na een lange afwezigheid weer terugkeren, worden ze toch gedwongen om in actie te komen om de aarde te redden.

Bekijk ook:
Deze Marvel films verschijnen er in de komende jaren

Eternals Cast

De Eternals heeft een ware sterrencast. De hoofdrollen worden gespeeld door Gemma Chan, Richard Madden, Lauren Ridloff, Salma Hayek, Angelina Jolie, Don Lee, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Kumail Nanjiani, Barry Keoghan en Kit Harrington.

De regie van Eternals ligt in de handen van Chloé Zhao. Zhao won onlangs nog twee Oscars voor haar film Nomadland, dus dat belooft veel goeds!

Bekijk ook:
Eerste teaser van Marvel film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Wanneer verschijnt Eternals in de bioscopen?

Je moet nog even wachten totdat Eternals in de bioscopen verschijnt. De releasedatum staat nu gepland op 3 november.

Marvel-fans kunnen daarvoor al naar een andere superheldenfilm uit het universum. Op 7 juli verschijnt – als het goed is – Black Widow in de bioscopen. Op 3 september staat Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings op de planning.

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Speelschema EK 2021

Trump for President 2024