reacties finale the masked singer
Saved Read later
Deel dit bericht

Reacties op de finale van The Masked Singer

Eindelijk was het dan zover! De finale van The Masked Singer. Wie zaten er nu achter die mooie maskers? Welke vier stemmen wisten onze harten te veroveren? Om acht uur begon de finale en zaten we met zijn allen op de bank om het te weten te komen.

Finale The Masked Singer

Er waren nog maar vier kandidaten over: de vos, de panter, Neptunus en de zebra. Het programma begon met een spectaculair kwartet. Die vier stemmen tegelijk waren prachtig om te horen, maar je kon er niet echt duidelijker door horen wie er precies achter de maskers zaten.

Om dan echt te beginnen met de finale mochten we genieten van de vos. Zij zong weer een verbazingwekkend goede versie van ‘human' die oorspronkelijk gezongen wordt door Rag'n'Bone Man. Een lekker stoer nummer voor zo'n mooie vos. Ook liet zij nog even zien dat zij zeer gemakkelijk de split kon doen. Je weet wel, dat ene trucje waar je met allebei de benen gestrekt op de vloer zit.

Als tweede bracht de zebra een hoop danseressen met zich mee om het nummer ‘I want to break free' van Queen te zingen. Een heerlijk maar rustig optreden. Het leek erop dat Loretta tijdens dit optreden eindelijk wist wie er achter dit masker zat.

Daarna mocht Buddy weer even zijn geliefde panter zien optreden samen met danseressen die op Harley Quinn leken. Het nummer ‘Sweet but Psycho' van Ava Max klonk er in ieder geval niet slechter op! Ook ging de Quinty meter van 3 naar 5, gewoon omdat het kon natuurlijk.

Als laatste was het de beurt aan Neptunus. Uiteraard wist hij ons weer omver te blazen met zijn geweldige stem. Dit keer met het nummer ‘Sign of the Times' van Harry Styles. Natuurlijk kregen wij ook van dit optreden gewoon weer kippenvel.

https://twitter.com/MissxRomy/status/1327329511378186240

https://twitter.com/Nielsvdr/status/1327332927013838851

https://twitter.com/Nielsvdr/status/1327354259076239362

Onthullingen

Na de solo acts moest er dan toch iemand zijn masker afzetten. Het publiek heeft gekozen dat het tijd was voor de panter om gedag te zeggen. Wie zat er achter het masker van de panter? Het was natuurlijk niemand minder dan Nicolette van Dam! Dat ze nog een keer moest optreden zonder masker was ze even vergeten, maar ook zonder masker klonk het goed.

Na de eerste onthulling mochten de drie overgebleven finalisten nog een keer solo zingen. Hierbij werden er voor liedjes gekozen die eigenlijk geen twijfel meer konden overlaten over wie er achter het masker was. Ze maakten er allemaal stuk voor stuk een feest van.

Maar uiteindelijk moest er toch iemand het masker weer afzetten. Dit keer koos het publiek voor de zebra. Vrijwel iedereen zat op één lijn, behalve Buddy. Uiteindelijk was Buddy de enige die het fout had want het was natuurlijk Najib Amhali!

Na een korte samenvatting van de afgelopen 15 kandidaten dit seizoen werd het tijd voor de laatste strijd. Wie zou er de winnaar worden van The Masked Singer? Een duet van de vos en Neptunus zou de uitkomst moeten bieden. Wederom natuurlijk gewoon een spectaculair optreden met twee hele krachtige stemmen.

Winnaar The Masked Singer 2020

De mensen in het publiek hebben gesproken, en Neptunus is de winnaar geworden van The Masked Singer! Dit betekent helaas dat de vos het net niet gehaald heeft. Wie zat er achter het masker van de vos? Dit keer was het Loretta die niet op één lijn zat met de rest van de jury. Heel jammer, want het was natuurlijk Noortje Herlaar!

Dan blijft er natuurlijk maar één karakter over om te ontmaskeren, en dat was de winnaar van The Masked Singer: Neptunus. Dit keer besloot de jury unaniem dat dit wel Jan Dulles moest zijn. Uiteraard, zoals velen kijkers al wisten te raden, was de winnaar van The Masked Singer inderdaad Jan Dulles!

Het was weer een geweldig seizoen, en wat hebben we genoten. Wij kunnen niet wachten op de ouderjaarsavond special van The Masked Singer. Maar voordat het zo ver is blikken we nog even terug op jullie tweets over de winnaar van The Masked Singer: Jan Dulles.

https://twitter.com/MissxRomy/status/1327354534704910348

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

One Comment

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.