in

Popcorn Time is terug van jaren weggeweest

Voor als je heel de dag thuis zit in verband met het corona virus is er goed nieuws om je tijd kosteloos te vermaken. De illegale streamingdienst Popcorn Time is namelijk terug van jaren weggeweest.

Startschot

’Love in the Time of Corona’, plaatste de illegale streamingdienst eerder deze week op Twitter. Hiermee kondigen de makers aan dat Popcorn Time weer helemaal terug is. In 2016 waren de laatste tekenen van leven voordat de streamingdienst offline werd gehaald.

Waarschijnlijk weet je nog dat Popcorn Time in 2014 werd gelanceerd en in korte tijd razend populair werd om illegaal films en series te kijken. De filmindustrie was er minder blij mee, waardoor de dienst meerdere keren offline werd gehaald en gebruikers werden beboet. Na jaren afwezigheid kan je er weer opnieuw van genieten. In deze nieuwe versie, genaamd Popcorn Time of Corona Version 0.4, zijn honderden films en series beschikbaar.

Illegaal

Popcorn Time werkt via BitTorrent om films en series te kunnen streamen. Het gebruik van torrents is in Nederland illegaal en een boete kan oplopen tot maximaal 8.000 euro. Het gebruik van Popcorn Time is dus niet zonder risico’s.

Ons advies in deze quarantaine dagen: neem een abonnement op Netflix, Disney+ of een andere legale streamingdienst.

Lees ook:
Schietincidenten Nederland op gemiddeld twee per dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Intiem wandelen met een draagzak baby

7 onsterfelijke dieren