Popcorn Time is terug van jaren weggeweest 12
Oksana Mironova© / 123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Popcorn Time is terug van jaren weggeweest

Voor als je heel de dag thuis zit in verband met het corona virus is er goed nieuws om je tijd kosteloos te vermaken. De illegale streamingdienst Popcorn Time is namelijk terug van jaren weggeweest.

Startschot

’Love in the Time of Corona', plaatste de illegale streamingdienst eerder deze week op Twitter. Hiermee kondigen de makers aan dat Popcorn Time weer helemaal terug is. In 2016 waren de laatste tekenen van leven voordat de streamingdienst offline werd gehaald.

Waarschijnlijk weet je nog dat Popcorn Time in 2014 werd gelanceerd en in korte tijd razend populair werd om illegaal films en series te kijken. De filmindustrie was er minder blij mee, waardoor de dienst meerdere keren offline werd gehaald en gebruikers werden beboet. Na jaren afwezigheid kan je er weer opnieuw van genieten. In deze nieuwe versie, genaamd Popcorn Time of Corona Version 0.4, zijn honderden films en series beschikbaar.

Torrents

Popcorn Time werkt via BitTorrent om films en series te kunnen streamen. Het gebruik van torrents is in Nederland illegaal en een boete kan oplopen tot maximaal 8.000 euro. Het gebruik van Popcorn Time is dus niet zonder risico’s.

Ons advies in deze quarantaine dagen: neem een abonnement op Netflix, Disney+ of een andere legale streamingdienst.

Deel dit bericht
Read later
Thymo

Mijn naam is Thymo, schrijver, vormgever en online marketeer die sinds februari 2020 actief is op Trending.nl. Ik ben dol op het volgen van de laatste trends op gebied van gezondheid, technologie en lifestyle. Dat is ook de reden dat ik schrijf voor Trending.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.