Piece of Her: mysterieuze misdaadserie nu te zien op Netflix
Saved Read later
Deel dit bericht

Piece of Her: mysterieuze misdaadserie nu te zien op Netflix

Vanaf vandaag is de mysterieuze misdaadserie Piece of Her eindelijk te zien op Netflix. De serie, een verfilming van het gelijknamige boek van bestsellerauteur Karin Slaughter, belooft een zenuwslopende serie te worden die de kijker op het puntje van de stoel vast weet te pinnen. Wij namen de serie onder de loep en hebben de trailer in het artikel bijgevoegd.

Piece of Her

Netflix begint Piece of Her met een onheilspellende quote voordat ze de serie online plaatsen; ‘Stel dat alles wat je dacht te weten over je leven een leugen was?'. Het verhaal speelt zich af in een rustig stadje in het Amerikaanse Georgia. Door een uiterst gewelddadig voorval wordt er een serie gebeurtenissen in gang gezet die het leven van Andy Oliver en haar moeder laura volledig op zijn kop zetten.

De 30 jarige Andy blijft na het voorval met een hoop vragen zitten en gaat op zoek naar antwoorden. Dit gaat echter niet in haar koude kleren zitten. Ze reist Amerika rond om verklaringen te krijgen, maar stuit al snel op donkere en verborgen geheimen van haar familie. Deze serie is zenuwslopend, meeslepend en vooral heel erg mysterieus en donker.

Karin Slaughter

Piece of Her is de verfilming van het gelijknamige boek van bestsellerauteur Karin Slaughter. In Nederland is het boek onder de naam ‘Gespleten' uitgegeven. De cast van de film bestaat onder andere uit Antonia Colette (Hereditary en Unbelievable), Bella Heathcote, Jessica Barden, Aaron Jeffrey en David Wenham (The Lord of The Rings). Een sterrencast die een parel van een thriller weten neer te zetten.

We hebben uiteraard de trailer van de serie in dit artikel geplaatst. Op deze manier kun je een stukje van het donkere gordijn oplichten dat Piece of Me heet. Het gevoel wat je krijgt tijdens het kijken van de trailer is kenmerkend voor de hele serie. Deze zenuwslopende verfilming van de bestseller van Karin Slaughter is het kijken elke seconde waard.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.