Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 9 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 9

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van week 9 voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

Top 10 Netflix films en series

Deze Netflix films en series worden op dit moment het meeste gestreamd in Nederland:

10. Sweet Magnolias

Op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van week 9 staat Sweet Magnolias. In deze serie zien we hoe goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue proberen te genieten van het leven terwijl ze een balans proberen te vinden tussen hun relaties, familie en werk.

Bekijk hieronder de trailer van Sweet Magnolias:

9. The Tinder Swindler

The Tinder Swindler staat aan het begin van deze week op de negende plek in de top 10 Netflix films en series. In de documentairefilm is te zien hoe een bekende oplichter zich voordoet als rijke jestsetter en diamantenhandelaar, om zo meerdere vrouwen voor miljoenen op te lichten. Zo zie je maar dat oplichters zonder schaamte werkelijk op allerlei manieren geld proberen te stelen.

Bekijk hieronder de trailer van The Tinder Swindler:

https://www.youtube.com/watch?v=_R3LWM_Vt70

Bekijk ook:
Quiz: Welke Harry Potter films zie je hier?

8. Manifest

Een serie die al echt maanden heel populair is in Nederland is Manifest. De serie is bijna niet meer uit de Netflix top 10 te denken en staat nu op de achtste plek. In Manifest gebeuren er rare dingen als een vliegtuig na vertrek voor jaren verdwijnt. Uiteindelijk landt het vliegtuig wel weer, maar toch met jaren vertraging. En dan blijkt dat er in het vliegtuig slechts uren zijn gepasseerd. Wat is hier aan de hand?

Bekijk hieronder de trailer van Manifest:

https://www.youtube.com/watch?v=LjsFg7e-ffk

7. Madea Homecoming

Madea Homecoming staat op de zevende plek ind e top 10 Netflix films en series van deze week. In de film staat het afstudeerfeest van haar achterkleinzoon centraal, en ook dat levert weer heel wat familiedrama op.

Bekijk hieronder de trailer van Madea Homecoming:

6. Young Wallander – Killer's Shadow

Op de zesde plek in de top 10 Netflix films en series van week 9 staat Young Wallander – Killer's Shadow. In het nieuwe seizoen van de serie volgen we wederom de jonge agent Kurt Wallander. Wallander overweegt om de politie te verlaten, maar eerst moet hij nog een zaak oplossen. En die zaak blijkt weer erg ingewikkeld en alles behalve standaard te zijn.

Bekijk hieronder de trailer van Young Wallander – Killer's Shadow:

5. Sans Répit

Sans Répit staat op de vijfde plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment. In de film heeft een corrupte agent een ongeluk verdoezeld. Toch heeft hij dit niet helemaal goed gedaan, want er is een getuige. En die getuige laat het er niet bij zitten…

Bekijk hieronder de trailer van Sans Répit:

4. Love is Blind

Love is Blind staat op de vierde plek in de Netflix top 10 van dit moment. De show draait om blind dates, maar hierbij mogen de dates pas elkaar voor het eerst zien als ze verloofd zijn. Kan je zo de ware liefde vinden?

Bekijk hieronder de trailer van Love is Blind:

Bekijk ook:
Poll: Welke topfilms zijn enorm overrated?

3. One Of Us Is Lying

De derde plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment wordt in beslag genomen door One Of Us Is Lying. De serie begint met vijf scholieren die moeten nablijven. Straf is nooit leuk, maar in One Of Us Is Lying overleefd een van de studenten het nablijven niet. Al gauw gaat men uit van moord en dan is de vraag wie van de vier andere scholieren de moordenaar en leugenaar is.

Bekijk hieronder de trailer van One Of Us Is Lying:

2. Inventing Anna

Iventing Anna staat op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series. In de serie – die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal – zien we hoe een meisje doet alsof ze een rijke Duitse erfgename is. Iedereen gelooft haar bizarre leugen en daardoor kan ze jaren leven door te profiteren van de rijke elite van New York.

Bekijk hieronder de trailer van Inventing Anna:

1. Vikings Valhalla

Vikings Valhalla is op dit moment de populairste serie in Nederland en staat sinds de release op de eerste plek in de Netflix top 10. Deze serie is het vervolg op Vikings en laat zien hoe het honderd jaar later eraan toe gaat in de brute wereld van de Vikingen.

Bekijk hieronder de trailer van Vikings Valhalla:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.