tanken voor de prijs van 20 jaar geleden
Saved Read later
Deel dit bericht

Tanken voor de prijs van 20 jaar geleden: deze actie mag je niet missen!

Benzine of diesel tanken is op dit moment een drama. De benzineprijzen schieten de pan uit en de oorlog in Oekraïne maakt het er niet makkelijker op. Ondernemers van TinQ tankstations voelen onze pijn en komen met een ludieke actie: tanken voor de prijs van 20 jaar geleden. Deze actie mag je niet missen!

Tanken voor de prijs van 20 jaar geleden

TinQ tankstations gaan knallen met de brandstofprijzen. Dit is een actie waar je razendsnel bij moet zijn, maar absoluut niet mag missen. Van 7 t/m 11 maart kun je 1 uur lang bij vier verschillende tankstations van TinQ tanken voor de brandstofprijzen van 20 jaar geleden! Dat is verdomd lekker in deze tijd. Er zitten uiteraard wel voorwaarden aan verbonden.

In de actievoorwaarden kun je lezen wat de voorwaarden zijn voor deze actie. Deze actie krijgt een knaller op zondag 13 maart. Dan kun je bij maar liefst 20 tankstations van TinQ tanken voor de prijs van 20 jaar geleden! Je benzinetank vol gooien was in 20 jaar niet zo goedkoop, dus als je slim bent maak je dankbaar gebruik van deze actie.

TinQ4U app voor de meest recente informatie

Als je gebruik wilt maken van deze actie dan is de TinQ4U app ( App store en Google Play) onmisbaar. Op de avond voor de actiedag wordt stipt om 19:00 op de website en de app bekendgemaakt welke 4 tankstations de volgende dag meedoen aan deze actie. In de tabel onder dit artikel kun je de brandstofprijzen zien zoals deze volgens United Consumers was.

Bekijk ook:
Rijdt Nederlandse politie binnenkort elektrisch? Dit zijn de nieuwste modellen

De actie is in het leven geroepen omdat TinQ 20 jaar geleden haar eerste vestiging opende en uiteraard om de tankende bevolking een hart onder de riem te steken. Dus als je in een nostalgische bui bent en je tank voor een spotprijsje vol wilt gooien dan is dit je kans. Deze kans komt niet snel meer op je pad, dus maak er goed gebruik van!

tanken voor de prijs van 20 jaar geleden

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.