Top 10 Nintendo Switch games – Maart 2022 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Nintendo Switch games – Maart 2022

In deze top 10 bespreken we de populairste Nintendo Switch games van de maand februari. Welke Nintendo games speel jij nu op de Switch?

Top 10 Nintendo Switch games

De top 10 Nintendo Switch games van deze maand is samengesteld op basis van de huidige bestsellerlijst van Nintendo.

10. Just Dance

Op de tiende plek in de top 01 Nintendo Switch games van maart staat Just Dance. In deze dansgame kan je meedansen op de muziek van onder meer Camilla Cabello en Taylor Swift. Met dit spelletje kan je op een actieve manier gamen!

Bekijk hieronder de trailer van Just Dance:

9. Mario Party Superstars

Mario Party Superstars staat op de negende plek in de top 10 Nintendo Switch games van deze maand. In deze game kan je met Mario en zijn vrienden talloze leuke minigames tegen elkaar spelen.

Bekijk hieronder de trailer van Mario Party Superstars:

8. XCOM 2 Collection

De XCOM 2 Collectie staat op de achtste plek in de top 10 Nintendo Switch games van de maand maart. In dit spel wordt de aarde geregeerd door aliens. Zij beloven de aarde en mensheid een gouden toekomst, maar eigenlijk hebben ze snode plannen. Niet iedereen is blij met de komst van de aliens en in de game speel jij een rebellenleider die de aliens probeert de verjagen.

Bekijk hieronder de trailer van XCOM 2 Collection:

Bekijk ook:
Quiz: Herken jij de populairste games van 2021?

7. Minecraft

Minecraft is altijd populair en is ook deze maand niet weg te denken uit de top 10. Het spel staat nu op de zevende plek. In de blokachtige wereld van Minecraft kan je van alles doen, maar het staat vooral ook bekend als een spel waarin je de meest prachtige werelden kan bouwen.

Bekijk hieronder de trailer van Minecraft:

6. Mario Kart 8 Deluxe

Racen met Mario is ook een begrip in de gamingwereld. Het is daarom niet zo verrassend dat Mario Kart 8 Deluxe op de zesde plek in de top 10 Nintendo Switch games van deze maand staat. In het spel kan je met Mario en zijn vrienden tegen elkaar racen. Ben jij de snelste? Of laat jij je verrassen door een blauw schildje?

Bekijk hieronder de trailer van  Mario Kart 8 Deluxe:

5. Cuphead

Cuphead staat op de vijfde plek in de top 10 Nintendo Switch games van maart. In het spel – met cartoons die al sinds 1930 bestaan – neem je het op tegen verschillende sterke eindbazen, waarmee je een schuld aan de duivel terug moet betalen.

Bekijk hieronder de trailer van Cuphead:

4. Triangle Strategy

Triangle Strategy staat op de vierde plek in de top 10 Nintende Switch games van deze maand. De naam zegt het al een beetje, maar dit is een strategie game waarin je de wereld moet redden door de juiste helden te selecteren voor een spannend avontuur.

Bekijk hieronder de trailer van Triangle Strategy:

Bekijk ook:
Top 10 populairste games van 2021

3. Overcooked! 2

Koken in games is ook erg populair op dit moment en dat is ook te zien aan de derde plek van Overcooked! 2 in deze top 10 Nintendo Switch games van de maand maart. Het spel speel je met zijn tweeën en daarin moet je gerechtjes maken voor een restaurant. Dat kan je niet op je gemakje doen, want je speelt tegen de klok. Kan jij snel genoeg koken?

Bekijk hieronder de trailer van Overcooked! 2:

2. Pokémon Legends: Arceus

Er is een nieuwe Pokémon verschenen en dan is het best logisch dat die gelijk in de top 10 staat. Pokémon Legends: Arceus moet nu genoegen nemen met een tweede plek, vorige maand stond het spel nog bovenaan in de top 10. In Pokémon Legends: Arceus reis je naar de Hisui regio, waarin je gaat werken aan de eerste Pokédex.

Bekijk hieronder de trailer van Pokémon Legends: Arceus:

1. Hollow Knight

Het populairste spel van dit moment is Hollow Knight. De game staat nu op de eerste plek in de top 10. In de 2D game ga je op avontuur in een bijzondere wereld, waarin je mysterieuze grotten, oude steden en dodelijke gebieden moet ontdekken.

Bekijk hieronder de trailer van Hollow Knight:

Welk spel speel jij nu op de Nintendo Switch?

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.