Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 44 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 44

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Top 10 Netflix films en series

Aan het begin van week 44 zijn dit de top 10 Netflix films en series in Nederland:

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

10. Kastanjemanden

Op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van week 44 staat Kastanjemanden. In deze Deense serie volgen we de jacht op een enge seriemoordenaar. Hij heeft het gemunt op moeders en laat bij elke crimescene een eng kastanje poppetje achter. Kunnen ze hem stoppen voordat hij nog meer slachtoffers maakt?

Bekijk hieronder de trailer van Kastanjemanden:

9. Paw Patrol

Op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week staat Paw Patrol. De animatieserie voor kinderen is al weken erg populair en wordt vandaag de dag nog steeds volop door kinderen bekeken. In Paw Patrol volgen we de avonturen van dappere pups die samen met hun jonge baasje gewaagde reddingsacties uitvoeren.

Bekijk hieronder de trailer van Paw Patrol:

8. De Slag om de Schelde

De Slag om de Schelde heeft de achtste plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment te pakken. Deze Nederlandse oorlogsfilms draait om drie jongvolwassenen die betrokken zijn bij de Slag om de Schelde; een Britse zweefpiloot, een nazisoldaat en een verzetsstrijdster.

Bekijk hieronder de trailer van De Slag om de Schelde:

Bekijk ook:
Quiz: Van welke films ken je deze engerds?

7. Hypnotic

Hypnotic is een van de weinige nieuwkomers in deze Netflix top 10. De film staat op dit moment op de zevende plek en daarin zien we hoe Jenn hulp zoekt bij een hypnotherapeut. Het is nooit verkeerd om om hulp te vragen, maar misschien had Jenn dat maar beter niet bij deze man kunnen doen?

Bekijk hieronder de trailer van Hypnotic:

6. Maid

Op de zesde plek in de top 10 Netflix films en series van week 44 staat Maid. In deze serie volgen we een jonge moeder die recent is gevlucht uit een gewelddadige relatie. Ze gaat aan de slag als schoonmaker om zo voor haar kind te kunnen zorgen.

Bekijk hieronder de trailer van Maid:

https://www.youtube.com/watch?v=tGtaHcqsSE8

5. Locke & Key

Locke & Key staat op de vijfde plek in deze top 10 Netflix films en series van deze week. Sinds het tweede seizoen op Netflix staat, is de serie erg populair in ons land. In Locke & Key volgen we de avonturen van drie kinderen die pas hun vader zijn verloren. Om een frisse start te maken, zijn ze naar het ouderlijk huis van hun vader verhuisd. En daar ontdekken ze dat hun vader veel geheimen voor hun verborgen hield. Het huis bevat namelijk meerdere geheimen, waaronder een stel sleutels met magische krachten.

Bekijk hieronder de trailer van Locke & Key:

4. Dynasty

De vierde plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment wordt in beslag genomen door Dynasty. De serie is weer helemaal populair op Netflix sinds het vierde seizoen erop staat. Dit is de opvolger van de gelijknamige soap. In de serie gaat het weer om de machtstrijd tussen de Carrintongs en Colby's, maar dan met een gloednieuwe generatie en een hedendaags tintje.

Bekijk hieronder de trailer van Dynasty:

Bekijk ook:
Dexter is terug in een nieuwe trailer

3. You

Nu het derde seizoen erop staat, stalkt You op dit moment de derde plek in de Netflix top 10. In de serie zien we hoe Penn Badgley het gestoorde personage Joe Goldberg speelt. Joe is op zoek naar ware liefde – net zoals de meeste mensen – maar hij heeft daar werkelijk alles voor over. In zijn zoektocht naar de ware is hij zelfs niet beroerd om elk obstakel uit de weg te ruimen, zelfs als dit om andere mensen gaat… In het derde seizoen lijkt hij zijn soulmate gevonden te hebben, maar wat als ze nog gekker is dan hij?

Bekijk hieronder de trailer van You:

https://www.youtube.com/watch?v=xAN1ThhTWsE

2. Squid Game

Op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series van week 44 staat Squid Game. Deze Zuid-Koreaanse serie staat al maandenlang bovenaan in de top 10, maar moet nu (even) genoegen nemen met een tweede plek. In Squid Game zien we hoe mensen met enorme schulden de kans krijgen om veel geld te verdienen door mee te doen aan een bijzonder afvaltoernooi. Hierin moeten ze zes kinderspelletjes spelen en de winnaar wordt multimiljonair. Dat klinkt allemaal top, maar alle verliezers moeten dit betalen met hun leven…

Bekijk hieronder de trailer van Squid Game:

1. Army of Thieves

De nieuwe film Army of Thieves is dit moment het aller populairste op Netflix. Dit is een prequel op de zombiefilm Army of the Dead waar het personage Dieter weer te zien is. Dieter wordt door een mysterieuze vrouw ingeschakeld om drie zwaarbewaakte kluizen verspreid door Europa te kraken. Het is een gevaarlijke klus, maar het is in ieder geval niet zo gevaarlijk als de gebeurtenissen die hij een film later moet trotseren…

Bekijk hieronder de trailer van Army of Thieves:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.