Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 11 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 11

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van week 11 voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

Top 10 Netflix films en series

Deze Netflix films en series worden op dit moment het meeste gestreamd in Nederland:

10. Blacklist

Blacklist is weer terug met nieuwe afleveringen en staat mede daardoor weer in de top 10 Netflix films en series. De serie moet het op dit moment doen met een tiende plek. In Blacklist gaat een briljante crimineel samenwerken met de FBI om andere slechteriken op te pakken. Hij doet dit echter onder een voorwaarde; en dat is als profiler Elizabeth zijn partner is. Wat zijn zijn motieven?

Bekijk hieronder de trailer van Blacklist:

9. Vikings Valhalla

Vikings Valhalla staat op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van week 11. De serie is een vervolg op het populaire Vikings – dat je ook op Netflix kan vinden – en speelt zich 100 jaar later af. In Valhalla gaat een nieuwe generatie Vikings op zoek naar eeuwige glorie om een plekje in Valhalla te bemachtigen.

Bekijk hieronder de trailer van Vikings Valhalla:

8. Inventing Anna

De achtste plek van de top 10 Netflix films en series van deze week wordt in beslag genomen door Inventing Anna. Deze serie – die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal – toont het leven van een meisje dat zich voordeed als een rijke Duitse erfgename. Hierdoor gingen heel wat deuren voor haar open en voor een tijd kon ze genieten van een bijzonder luxe leven. Al komt aan alles ook een eind.

Bekijk hieronder de trailer van Inventing Anna:

Bekijk ook:
Poll: Welke topfilms zijn enorm overrated?

7. Hitman's Wife Bodyguard

The Hitman's Wife Bodyguard heeft de zevende plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment veroverd. In de film – met Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Salma Hayek in de hoofdrol – moet bodyguard Bryce samenwerken met een huurmoordenaar en zijn vrouw om de wereld te redden van een grote en gevaarlijke gek.

Bekijk hieronder de trailer van Hitman's Wife Bodyguard:

6. Taboo

Taboo staat op de zesde plek in de Netflix top 10. De serie – met Tom Hardy in de hoofdrol – focust zich op een dood gewaande avonturier die terugkeert naar Londen om wraak te nemen voor de dood van zijn vader. Dat gaat alleen niet gemakkelijk, want hiervoor moet hij het opnemen tegen de machtige Oost-Indische Compagnie.

Bekijk hieronder de trailer van Taboo:

5. The Last Kingdom

De vijfde plek van de top 10 Netflix films en series van week 11 ligt in de handen van The Last Kingdom. Het verhaal speelt zich in de 9e eeuw af in Groot-Brittannië en focust onder meer op de strijd tussen de Engelsen en de Denen.

Bekijk hieronder de trailer van The Last Kingdom:

4. Pieces of Her

De serie Pieces of Her staat nu op de vierde plek in de Netflix top 10, maar was vorige week nog het aller populairste. In de serie is Toni Collette te zien als een moeder met een duister verleden. Dat heeft ze lang verborgen kunnen houden, maar na een gewelddadige gebeurtenis komt ze in de spotlight en loopt haar leven – en dat van haar dochter – weer gevaar.

Bekijk hieronder de trailer van Pieces of Her:

Bekijk ook:
Quiz: Welke Harry Potter films zie je hier?

3. Queen of the South

Queen of the South staat op de derde plek in de top 10 Netflix films en series. De serie heeft net nieuwe afleveringen gekregen en daarom is deze weer populair. In Queen of the South wordt Teresa gedwongen om te gaan werken voor een drugskartel. Kan ze dit avontuur overleven?

Bekijk hieronder de trailer van Queen of the South:

2. The Adam Project

The Adams Project staat op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series. In de film – met ook weer Ryan Reynolds in de hoofdrol – maakt de tijdreizende piloot Adam een noodlanding in het jaar 2022. Daar moet hij samenwerken met zijn twaalfjarige versie om de toekomst te redden.

Bekijk hieronder de trailer van The Adam Project:

1. Formula 1 Drive To Survive

Formule 1 fans zullen blij zijn, want sinds kort staat het nieuwe seizoen van Drive To Survive op Netflix. Hier is onder meer te zien hoe Max Verstappen voor het eerst wereldkampioen werd van de Formule 1, dus het is niet zo gek dat de serie gelijk de eerste plek in de Netflix top 10 heeft bemachtigd. De timing van de release komt als geroepen, want nu hebben we al iets te kijken voordat het nieuwe seizoen van de Formule 1 begint.

Bekijk hieronder de trailer van Formula 1 Drive To Survive:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.