Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 10 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 10

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van week 10 voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

Top 10 Netflix films en series

Deze Netflix films en series worden op dit moment het meeste gestreamd in Nederland:

10. Manifest

Manifest staat op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van week 10. De spannende serie is al maanden erg geliefd in Nederland, maar de populariteit lijkt nu wel over het hoogtepunt heen te zijn. Manifest draait om een vliegtuig dat op mysterieuze wijze verdwijnt en pas na jaren landt. Dat is al raar, maar in het vliegtuig zelf zijn er slechts enkele uren voorbij gegaan. En dat is pas het begin van het mysterie.

Bekijk hieronder de trailer van Manifest:

https://www.youtube.com/watch?v=LjsFg7e-ffk

9. One Of Us Is Lying

One Of Us Is Lying staat op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. In de serie staat het oplossen van een moord centraal. Tijdens een nablijfsessie sterft een student op verdachte wijze en al snel vermoedt de politie dat een van de andere vier studenten die toen aanwezig waren de moordenaar moet zijn. Wie heeft het gedaan en wie is aan het liegen?

Bekijk hieronder de trailer van One Of Us Is Lying:

8. Against The Ice

Op de achtste plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment staat Against The Ice. In deze serie is te zien hoe twee mannen in Groenland opzoek gaan naar een verloren geraakte kaart. Dat is bepaald geen makkelijke taak, want overleven in de koude woestenij is niet bepaald een makkie.

Bekijk hieronder de trailer van Against The Ice:

Bekijk ook:
Poll: Welke topfilms zijn enorm overrated?

7. Love is Blind

De datingshow Love is Blind is ook al enkele weken erg in trek in Nederland en staat nu op de zevende plek in de Netflix top 10. In de show gaan single mannen en vrouwen op zoek naar de ware. Het is de bedoeling dat ze zich verloven, en pas dan mogen ze elkaar voor het eerst zien. Is liefde echt blind?

Bekijk hieronder de trailer van Love is Blind:

6. Meskina

Meskina staat op de zesde plek in de top 10 Netflix films en series van week 10. In deze film volgen we het leven van de dertiger Leyla. Ze heeft geen relatie en geen baan en dan voel je je niet helemaal succesvol. Kan ze toch het geluk vinden?

Bekijk hieronder de trailer van Meskina:

5. Worst Roommate Ever

Worst Roommtate Ever staat op de vijfde plek ind e top 10 Netflix films en series van deze week. De meeste van ons hebben wel eens een minder ideale huisgenoot gehad, maar na het zien van deze miniserie valt het waarschijnlijk allemaal wel mee. In Worst Roommate Ever zie je namelijk hoe je ook de huisgenoot van een oplichter of moordenaar had kunnen zijn. Dan toch maar liever iemand die niet altijd zijn rotzooi opruimt toch?

Bekijk hieronder de trailer van Worst Roommate Ever:

4. The Weekend Away

De vierde plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment wordt in beslag genomen door The Weekend Away. In de film is Leighton Meester – bekend van de populaire serie Gossip Girl – te zien als Beth die opzoek gaat naar haar vermiste vriendin in Kroatië.

Bekijk hieronder de trailer van The Weekend Away:

Bekijk ook:
Quiz: Uit welke film komt deze quote?

3. Inventing Anna

Inventing Anna staat op de derde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. In de serie – die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal – is te zien hoe een jonge vrouw zich voordoet als een Duitse erfgename onder de naam Anna Delvey. Op deze manier wist ze veel instanties op te lichten, maar hiervoor raakte ze uiteindelijk wel in de gevangenis.

Bekijk hieronder de trailer van Inventing Annna:

2. Vikings Valhalla

De tweede plek in de top 10 Netflix films en series van week 10 staat Vikings Valhalla. Dit is het vervolg van de populaire serie Vikings en speelt zich 100 jaar later af. In Valhalla is een nieuwe generatie vikings te zien die ook weer hun zinnen hebben gezet op een mooi stukje grond in Engeland.

Bekijk hieronder de trailer van Vikings Valhalla:

1. Pieces of Her

De nieuwe serie Pieces of Her is op dit moment het aller populairste op Netflix en staat dus op de eerste plek in de top 10. In de serie is Toni Collette te zien als een moeder met een duister verleden. Lang kon ze al haar geheimen verborgen houden voor haar dochter, maar na een gewelddadige aanslag komt het gevaar uit haar verleden ook weer boven drijven. En dan loopt haar dochter ook gevaar.

Bekijk hieronder de trailer van Pieces of Her:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.