Netflix
Saved Read later
Deel dit bericht

Netflix dropt keiharde trailer van Luther: The Fallen Sun

De snoeiharde hitserie Luther staat bij veel fans nog in het geheugen gegrift. Toen bekend werd dat de serie een vervolg in de vorm van een film kreeg, konden fans niet wachten op de trailer en de releasedatum van deze bikkelharde actieknaller. Nu is het eindelijk zover: Netflix heeft de langverwachte trailer online gezet, én we hebben een datum waarop de film te zien zal zijn.

Luther: The Fallen Sun

We konden eerder genieten van de uitmuntende acteerskills van Idris Elba, die vijf seizoenen in de huid kroop van John Luther in de hitserie Luther. De serie liep van 2010 tot 2019, en was een absolute hit, die oorspronkelijk door BBC was geproduceerd. De makers en acteurs van Luther wonnen verschillende prijzen, waaronder Emmy Awards en Golden Globes. Het was dus een kwestie van tijd tot er een vervolg kwam, en die komt er, op Netflix.

Dat vervolg komt nu dus in de vorm van een film. Idris Elba kruipt wederom in de huid van John Luther, een rechercheur die in de gevangenis zit door de acties van een psychopaat die zeer bedreven is in cybercrime. Luther wordt nog steeds tot waanzin gedreven door de crimineel. Hij besluit daarom te ontsnappen uit de gevangenis, om voor eens en altijd een einde te maken aan zijn kwelling. Maar dat gaat niet zoals verwacht.

Trailer en releasedatum Netflix

De regie van Luther: The Fallen Sun is in handen van Jamie Payne, de man die verantwoordelijk was voor het vijfde en laatste seizoen van de serie. Een gedeelte van de ontsnapping is te zien in de onderstaande trailer, dus de spanning is al meteen voelbaar. In de rest van de trailer zijn we getuige van actie en achtervolgingen, die zich voornamelijk in het hartje van Londen afspelen.

De actie beperkt zich niet alleen tot drukbevolkte wereld steden, we zien Luther ook in een besneeuwd gebied terwijl hij een Land Rover als vluchtauto gebruikt. Deze film belooft dus een waar spektakel te worden, zoals we gewend zijn van de serie. Luther: The Fallen Sun is vanaf 10 maart te zien. Het is dus nog even wachten, daarom hebben we als troost de trailer voor jullie klaargezet.

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.