kerstballen
Saved Read later
Deel dit bericht

(Video) Losgeslagen kerstballen maken de straten in Londen onveilig

De kerstdagen staan weer voor de deur. Nog een paar maandjes en dan zingen we allemaal met onze goede gedrag de ballen uit de kerstboom. Veel steden zijn al bezig met de versieringen voor deze heugelijke dagen, maar dat gaat niet altijd als gepland. In Londen maakten een paar metershoge kerstballen de levensgevaarlijk straten onveilig.

Op hol geslagen kerstballen

De opvallende beelden (onderaan dit artikel) werden onlangs gemaakt toen storm Claudio over de Britse hoofdstad trok. De windstoten trokken alles mee op hun pad, dus ook de kerstversieringen die door de gemeente in de straten waren aangebracht, Tussen de versieringen zaten metershoge kerstballen, die dankzij de wind besloten om de Londense straten te verkennen.

Het gebeurt wel vaker dat er vanwege een storm van alles door de straten vliegt, maar dan gaat het veelal om papier, dakpannen, en soms een kliko. In Londen moesten mensen dus uitwijken voor twee gigantische kerstballen. Verschillende mensen hebben video’s van het bizarre tafereel gemaakt. Voetgangers en voertuigen moesten haastig plaats maken voor de twee ballen.

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

kerstballen

Kerstversiering in Londen

Londen is een wereldstad, en pakt jaarlijks flink uit tijdens kerst. Ten eerste omdat het nu eenmaal traditie is, maar ook omdat er veel toeristen in de wintermaanden naar de stad komen om het ultieme kerstgevoel te ervaren. De stad spreekt tot de verbeelding omdat er veel romantische kerstfilms in de stad zijn opgenomen. De gemeente speelt daar op in door uitbundige kerstversiering in de straten op te hangen.

De reusachtige kerstballen van een warenhuis besloten echter om een rondje door Londen te maken en mensen de stuipen op het lijf te jagen. De ballen konden even later zonder veel moeite tot stoppen worden gedwongen, waarna ze werden teruggebracht naar hun oorspronkelijke plekje. Er vielen geen gewonden, maar het bizarre tafereel heeft wel leuke beelden opgebracht. Check ze hieronder.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.