panic

Kijktip van de week: Amazon Prime – Panic

0 Shares

Als je niet weet welke serie je nu moet gaan kijken, dan helpen wij daar graag bij! Er zijn zo veel verschillende streamingsdiensten in Nederland, elk met hun eigen aanbod, en van gekkigheid weten we soms niet meer welke serie we als volgende moeten kijken. Elke zondag zullen wij een nieuwe kijktip geven. De ene keer op Netflix, de andere keer op Amazon Prime, en ga zo maar door.

Kijktip: Panic

Onze eerste kijktip van de week is de Amazon Prime Original serie Panic. De naam van de serie verwijst naar het spel waar de serie om draait. Olivia Welch, bekend van de films Fear Street en Shithouse, speelt de hoofdrol in deze serie. Ook Enrique Murciano (Bloodline), Rachel Bay Jones (Broadway), en Jessica Sula (Scream)  hebben een hoofdrol. Panic is gebaseerd op het gelijknamige boek, maar het verhaallijn wijkt af zodat het voor kijkers interessanter is.

Bekijk ook:
Ghostbusters: Afterlife - Trailer

Verhaallijn

In het stadje Carp, Texas, wordt er elk jaar opnieuw een spel gespeeld. Scholieren die dat jaar geslaagd zijn, mogen tijdens de zomervakantie meedoen aan het spel, maar het is niet zomaar een spel. Panic is levensgevaarlijk. Wij volgen de spelers van dit jaar nadat er vorig jaar twee mensen overleden zijn tijdens het spelen van Panic.

Het spel heet Panic omdat het spel je forceert om doodsangsten uit te staan. Van een huis beroven tot geblinddoekt over de snelweg lopen, niets is te gek voor Panic. Wie zijn angsten weet te overwinnen kan een bedrag van $50,000 winnen. Het spel kan maar door één persoon gewonnen worden, en op één manier: raak niet in paniek.

Meer van het verhaal

Dit jaar gaat het echter niet alleen om Panic spelen. Het verhaal van vorig jaar is niemand vergeten, namelijk dat twee spelers tijdens het spel overleden waren. De politie is daarom nog steeds op zoek naar de mensen die verantwoordelijk zijn voor Panic, en zitten de jongeren vlak op hun hielen om de waarheid te onthullen en het spel stop te zetten. De spelers van dit jaar ontrafelen echter ook steeds meer geheimen van het afgelopen jaar en de spanningen lopen onderling flink op. Blijft Panic nog wel een spel? Of zijn sommigen op een compleet andere missie? Staan er dit jaar ook levens op het spel?

Bekijk ook:
Eerste beelden van Stranger Things seizoen 4

Auteur werkt mee aan serie

De auteur van Panic heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van de serie, en heeft er bewust voor gekozen om de serie af te laten wijken van het boek. Lezers die denken te weten wat hen te wachten staat kunnen dan ook hun borst nog natmaken voor alle nieuwe wendingen en personages die hen te wachten staan.

Amazon Prime

Omdat het om een Amazon Prime Original gaat, is deze serie ook alleen op Amazon Prime te zien. Gelukkig is een Amazon Prime abonnement niet al te duur. Voor slechts €2,99 kun je onbeperkt films en series streamen, maar je kunt er ook voor kiezen om films die niet binnen het abonnement vallen te huren zoals bij Pathé het geval is.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.