Hypnotic
Saved Read later
Deel dit bericht

De trailer van ‘Hypnotic’ met Ben Affleck zorgt voor kippenvel

Ben Affleck is inmiddels een gevestigde naam in de Amerikaanse filmindustrie, maar hij weet nog steeds vriend en vijand te verbazen met zijn prestaties op het witte doek. Binnenkort schittert hij in de ijzingwekkende film ‘Hypnotic’, een veelbelovende psychologische thriller waarbij het bloed onder je huid vandaan kruipt. Wij hebben de trailer en de releasedatum.

Psychologische thriller

Ben Affleck heeft bewezen dat hij tot de absolute top van Hollywood hoort. De acteur is van alle markten thuis, dus is het scenario van de psychologische thriller ‘Hypnotic’ zeker op zijn robuuste lijf geschreven. Hij speelt naast andere topacteurs in dit genre, maar daarover later meer. Laten we eerst de synopsis eens onder de loep nemen, want de scenarioschrijvers hebben hun uiterste best gedaan om een ijzingwekkend pareltje te creëren.

De topacteur kruipt voor ‘Hypnosis’ in de huid van detective Danny Rourke, die door een hel gaat omdat zijn dochter is vermist. Hij onderzoekt een reeks bankovervallen die in verband staan met de vermissing van zijn kind. Hij zet alles op alles om verheldering te brengen in beide zaken, maar ondertussen moet hij zijn emoties de baas blijven. Het resultaat is een thriller waarbij je op het puntje van je stoel gaat zitten.

Trailer en releasedatum ‘Hypnotic’

Ben Affleck is niet de enige grote naam in de cast. Zo speelt William Fichtner (Prison Break), en Alice Braga (Queen of the South) ook in deze veelbelovende film. Deze namen hebben hun waarde voor spanning op het witte doek al bewezen, dus we mogen er vanuit gaan dat deze film een hoop spanning op gaat leveren. De film scoort nu al een 8.0 op IMDb, dus dat belooft wat.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 meest succesvolle films aller tijden

Zet 12 mei alvast in je agenda, want vanaf deze datum zal ‘Hypnotic’ wereldwijd in de bioscopen te zien zijn. We weten dat Ben Affleck geen introductie meer nodig heeft, maar we werden toch erg nieuwsgierig toen we de trailer van deze thriller onder ogen kregen. Het is nog even wachten op de releasedatum, maar laten we alvast smullen van de geniale trailer die we hieronder hebben geplaatst.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.