Top 10 nieuwe bioscoopfilms - maart 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 nieuwe bioscoopfilms – maart

In maart verschijnen er weer heel wat nieuwe films in de bioscopen. In deze top 10 bioscoopfilms geven we onze aanraders voor deze maand! Welke film ga jij straks in de bioscoop kijken?

Vorige maand verschenen er niet echt grote blockbusters in de bioscopen, maar in maart mogen we weer grote films verwachten. Daarnaast verschijnen er ook wat kleinere topfilms in de bios, dus in maart is er weer genoeg te zien!

Top 10 bioscoopfilms maart

Dit is onze top 10 bioscoopfilms van de maand maart:

1. The Batman

De eerste aanrader in deze top 10 bioscoopfilms van maart is natuurlijk Batman. De held van Gotham is weer terug en dit belooft de grootste film van de maand te worden. Batman werd voorheen nog vertolkt door Christian Bale en Ben Affleck, maar nu is Twilight-ster Robbert Pattinson voor het eerst te zien als Bruce Wayne. Vanaf 3 maart kan je zien hoe hij het opneemt tegen The Riddler en veel andere bekende schurken uit het DC universum.

Bekijk hieronder de trailer van The Batman:

2. The 355

The 355 is de tweede aanrader in deze top 10 bioscoopfilms van maart. Dit is een actiefilm met een feministisch tintje. In The 355 loopt de wereld namelijk gevaar omdat er een geheim wapen is gestolen. Om dat wapen weer terug in veilige handen te brengen gaat een CIA agente samenwerken met drie andere internationale agenten. De hoofdrollen worden gespeeld door allemaal dames die goed kunnen acteren, namelijk: Jessica Chastain, Penélope Cruz, Diane Kruger, Bingbing Fan en Lupita Nyong'o.

Bekijk hieronder de trailer van The 355:

3. Cyrano

De volgende aanrader van deze top 10 bioscoopfilms van de maand maart is Cyrano. In de film is Cyrano verliefd op de mooie Roxanne, maar zij is weer verliefd op Cyrano's goede vriend Christian. Cyrano besluit dan maar Christian te helpen door liefdesbrieven aan Roxanne te schrijven namens hem. Game of Thrones fans zullen de hoofdrolspeler overigens wel herkennen, dat is namelijk niemand minder dan Peter Dinklage.

Bekijk hieronder de trailer van Cyrano:

4. De Drekkies

Deze top 10 bioscoopfilms van maart kent ook een paar aanraders voor kinderen en een daarvan is De Drekkies. In deze animatiefilm zien we hoe de Drekkies verhuizen naar Stinkstad. De naam van de stad zegt het al, maar het stinkt daar dus verschrikkelijk. En daar moet iets aan gedaan worden.

Bekijk hieronder de trailer van De Drekkies:

5. Uncharted

Tom Holland was in het begin van dit jaar al te zien in de nieuwe Spider-Man film, maar nu keert hij weer terug naar het grote scherm. De Brit speelt namelijk – samen met Mark Wahlberg – de hoofdrol in Uncharted. Deze film – die ook niet mag ontbreken in deze top 10 bioscoopfilms van maart – is gebaseerd op de gelijknamige gameserie van Naughty Dog en draait om een zoektocht naar een enorme schat.

Bekijk hieronder de trailer van Uncharted:

6. The Duke

Zin om te lachen? Dan is de volgende aanrader van deze top 10 bioscoopfilms van deze maand iets voor jou. The Duke is namelijk een Britse komedie met Jim Broadbent en Helen Mirren, waarin de diefstal van een kostbaar schilderij centraal staat.

Bekijk hieronder de trailer van The Duke:

7. Ambulance

De volgende aanrader van deze top 10 bioscoopfilms van de maand maart is Ambulance. Je raadt het waarschijnlijk al, maar in deze film is dus zeker een ambulance te zien. Alleen wordt deze ambulance niet bestuurd door ziekenhuispersoneel, want de wagen is gestolen door twee dieven die op de vlucht zijn nadat hun overal is mislukt.

Bekijk hieronder de trailer van Ambulance:

8. Moonfall

Zin in een rampenfilm? Dan is de film Moonfall echt iets voor jou! In Moonfall wordt onze maan door een mysterieuze kracht geraakt. Hierdoor komt de maan op de aarde af, en ja een botsing is nou niet bepaald waar we op zitten te wachten.

Bekijk hieronder de trailer van Moonfall:

9. Red Rocket

De op één na laatste aanrader van de top 10 bioscoopfilms van maart is Red Rocket. In deze komedie zien we hoe Mikey Saber terugkeert naar zijn geboortedorpje in Texas. Niet iedereen zit echter op hem te wachten, en dat heeft misschien ook iets te maken met zijn carrière in de porno-industrie.

Bekijk hieronder de trailer van Red Rocket:

10. Sonic The Hedgehog 2

De laatste film die we willen aanraden in deze top 10 bioscoopfilms van de maand maart is Sonic the Hedgehog 2. Dit is het vervolg op de film uit 2020. In het tweede deel neemt de blauwe held het weer op tegen Dr. Robotniks, die samen met Knuckles op zoek is naar een smaragd met verwoestende krachten.

Bekijk hieronder de trailer van Sonic The Hedgehog 2:

Welke film ga jij in maart in de bioscoop kijken?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.