Huis uit 'The Conjuring' gaat open voor publiek 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Huis uit ‘The Conjuring’ gaat open voor publiek

Liefhebbers van horrorfilm ‘The Conjuring’ kunnen hun hart ophalen. Het huis dat de inspiratie was voor de makers van de driedelige filmreeks gaat open voor publiek! De huidige eigenaren willen er een trekpleister voor horror-fans van maken. ‘Iedereen die geïnteresseerd is in het paranormale wilt er graag een kijkje nemen’ aldus mede-eigenaar Jennifer Heinzen.

Paranormale activiteiten

Volgens eigenaar Cory Heinzen gebeuren en nog steeds vreemde dingen in het huis. Zo horen ze voetstappen, verplaatsen objecten zich uit het niets en horen ze regelmatig geklop op de deuren en muren. Hij benadrukt dat het niets duivels is, maar dat er wel activiteit in het huis is. Ondanks deze waarnemingen werden ze meteen verliefd op het huis toen ze het gingen bezichtigen. ‘Het landgoed eromheen, het beekje en de vijver stralen pure rust uit’, zegt Cory.

Het echte verhaal van het huis

De eerste Conjuring film kwam uit in 2013. Deze film is gebaseerd op het verhaal van de Perron familie. Zij leefden in de jaren 70 van de vorige eeuw in het huis en huurden de beroemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren in om erachter te komen wat de oorzaak was van de traumatische gebeurtenissen die in het huis plaats vonden. Uit onderzoek zou zijn gebleken dat een heks het huis in 1863 had vervloekt.

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

Cory en Jennifer Heinzen

De huidige eigenaren van het huis in Harrisville, Rhode island, nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen in dit roemruchte huis. Hieronder een filmpje dat Cory Heinzen online heeft gezet.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.