Vrouw aangehouden voor doden en dumpen van katten 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Vrouw aangehouden voor doden en dumpen van katten

De Tilburgse politie heeft afgelopen vrijdag een vrouw aangehouden. De vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij het doden, verminken en dumpen van katten. De katten werden eerder op de dag gevonden in verschillende afvalcontainers.

Verminkt en mogelijk ingevroren

Zoals het nu lijkt gaat het om verminking van de tien katten. Alle katten die werden aangetroffen hadden een ingeslagen kop. Daarnaast lijkt het erop dat de katten enige tijd zijn ingevroren voordat ze in een container werden gedaan.

Onderzoek gaat door

Het onderzoek van de politie naar de vrouw en de katten gaat op dit moment door. Wat de vrouw precies heeft gedaan heeft de politie nog niet bekend gemaakt. Beschik jij over camerabeelden en woon je in de buurt van de Daendelsstraat in Tilburg? Heb je iets gezien of gehoord? Neem dan vooral contact op met de politie.

Bekijk ook:
10 Prachtige kattenrassen

Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.