in , ,

Vrouw aangehouden voor doden en dumpen van katten

De Tilburgse politie heeft afgelopen vrijdag een vrouw aangehouden. De vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij het doden, verminken en dumpen van katten. De katten werden eerder op de dag gevonden in verschillende afvalcontainers.

Verminkt en mogelijk ingevroren

Zoals het nu lijkt gaat het om verminking van de tien katten. Alle katten die werden aangetroffen hadden een ingeslagen kop. Daarnaast lijkt het erop dat de katten enige tijd zijn ingevroren voordat ze in een container werden gedaan.

Onderzoek gaat door

Het onderzoek van de politie naar de vrouw en de katten gaat op dit moment door. Wat de vrouw precies heeft gedaan heeft de politie nog niet bekend gemaakt. Beschik jij over camerabeelden en woon je in de buurt van de Daendelsstraat in Tilburg? Heb je iets gezien of gehoord? Neem dan vooral contact op met de politie.

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Huis uit ‘The Conjuring’ gaat open voor publiek

Dit is hoeveel mensen er per dag zelfmoord plegen