in

Gratis Disney+ kijken voor een half jaar? Meld je nu aan!

Binge-watchen voor een gratis abonnement? Dat kan!

gratis Disney+
tanaonte/123rf.com

Wil jij 6 maanden lang genieten van een gratis Disney+ abonnement? Dan is dit misschien wel jouw kans! Cosmopolitan en Disney+ zijn op zoek naar binge-watchers om 2 Disney+ originals te reviewen. Welke series dat precies zijn en hoe je hiervoor in aanmerking komt? Dat leggen wij je natuurlijk uit!

Gratis Disney+ kijken

Disney+ heeft zijn aanbod de laatste tijd flink weten uit te breiden. Veel volwassenen waren afgehaakt omdat het aanbod in het beginsel grotendeels op kinderen was afgestemd. Middels het nieuwe kanaal Star wilt Disney+ ook weer de oudere doelgroep aanspreken en nog een kans krijgen. We moeten eerlijk zeggen, wij waren in eerste instantie ook afgehaakt, maar door het nieuwe kanaal overwegen wij toch om deze populaire streamingsdienst in Nederland weer een kans te geven.

Star

Nu wil jij natuurlijk weten wat Star precies is. Je kunt hier honderden series bekijken voor volwassenen. Denk bijvoorbeeld aan Grey’s Anatomy, Modern Family, Family Guy, Scrubs, maar ook original series. Die original series is waar het op dit moment om gaat en hoe je gratis Disney+ kunt scoren.

Bekijk ook:
Eerste trailer van horrorfilm Things Heard & Seen met Amanda Seyfried

Wat moet je doen?

Cosmopolitan is op zoek naar binge-watchers om twee specifieke series te bekijken. Met binge-watcher wordt bedoeld dat jij de serie binnen enkele dagen helemaal uitgekeken hebt. Gewoon lekker lui op de bank hangen met een zak chips of een bak ijs erbij, een drankje op tafel en kijken maar! Je moet echter wel goed opletten tijdens het kijken, want je moet naderhand ook een review geven over de series. Wat vond je bijvoorbeeld van het verhaal? Was er veel onduidelijkheid? Wat dacht je van de locaties? En hoe zit het eigenlijk met de acteerkunsten van de cast? Dit zijn allemaal dingen waar je kritisch naar moet kijken en een sterke opinie over moet vormen. Vind jij het allemaal wel best? Dan is dit waarschijnlijk niet de job voor jou.

Love, Victor

De eerste serie die je gaat kijken heet Love, Victor. Dit is een vervolg op de film Love, Simon. Het verhaal volgt een nieuwe leerling op een middelbare school die op zoek is naar zichzelf. Uiteraard zijn er obstakels die hem hierin hinderen, zoals problemen thuis en een worsteling met zijn geaardheid. Als hij het bijna niet meer trekt, roept hij de hulp in van Simon. En de rest is aan jou om te bekijken..

Bekijk ook:
Schaken is razendpopulair dankzij 'The Queen's Gambit'

Big Sky

Deze serie is gebaseerd op de boekenserie van C.J. Box. Het is een intense thriller waarbij er gezocht wordt naar twee zussen die ontvoerd zijn door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana. De zusjes blijken echter niet de enige meiden die in die buurt verdwenen zijn. De serie zit vol actie, spanning, en sensatie.

Hoe kom je in aanmerking?

Helaas is het niet zo dat iedereen in aanmerking komt voor het gratis Disney+ kijken. Er zijn een aantal eisen waar je aan moet voldoen om je in te schrijven. Je moet in ieder geval in Nederland wonen, 18 jaar of ouder zijn en een liefde hebben voor serie en films kijken. Tot nu toe nog geen probleem, toch? Ook moet je jou ervaring van het kijken van de serie fotograferen en het op jouw Instagram-account posten terwijl je Cosmopolitan en Disney+ tagt. Maar dan.. Je moet ook enigszins een influencer zijn, jouw Instagram moet namelijk openbaar zijn ten tijde van de campagne en minimaal 1000 volgers hebben. Het is dus niet voor iedereen weggelegd, maar diegene die in aanmerking komen wensen wij heel veel succes! Klik op deze link om je aan te melden vóór 15 april.

Bekijk ook:
Gerucht: Emma Watson in nieuwe Harry Potter spin-off

 

Bekijk ook:

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Wat je moet weten over intelligentie: 10 leuke weetjes over je IQ

      Wat je moet weten over intelligentie: 10 leuke weetjes over je IQ

      Dit zijn alle deelnemers en liedjes van het Songfestival 2021