gratis Disney+
tanaonte/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Gratis Disney+ kijken voor een half jaar? Meld je nu aan!

Wil jij 6 maanden lang genieten van een gratis Disney+ abonnement? Dan is dit misschien wel jouw kans! Cosmopolitan en Disney+ zijn op zoek naar binge-watchers om 2 Disney+ originals te reviewen. Welke series dat precies zijn en hoe je hiervoor in aanmerking komt? Dat leggen wij je natuurlijk uit!

Gratis Disney+ kijken

Disney+ heeft zijn aanbod de laatste tijd flink weten uit te breiden. Veel volwassenen waren afgehaakt omdat het aanbod in het beginsel grotendeels op kinderen was afgestemd. Middels het nieuwe kanaal Star wilt Disney+ ook weer de oudere doelgroep aanspreken en nog een kans krijgen. We moeten eerlijk zeggen, wij waren in eerste instantie ook afgehaakt, maar door het nieuwe kanaal overwegen wij toch om deze populaire streamingsdienst in Nederland weer een kans te geven.

Star

Nu wil jij natuurlijk weten wat Star precies is. Je kunt hier honderden series bekijken voor volwassenen. Denk bijvoorbeeld aan Grey's Anatomy, Modern Family, Family Guy, Scrubs, maar ook original series. Die original series is waar het op dit moment om gaat en hoe je gratis Disney+ kunt scoren.

Wat moet je doen?

Cosmopolitan is op zoek naar binge-watchers om twee specifieke series te bekijken. Met binge-watcher wordt bedoeld dat jij de serie binnen enkele dagen helemaal uitgekeken hebt. Gewoon lekker lui op de bank hangen met een zak chips of een bak ijs erbij, een drankje op tafel en kijken maar! Je moet echter wel goed opletten tijdens het kijken, want je moet naderhand ook een review geven over de series. Wat vond je bijvoorbeeld van het verhaal? Was er veel onduidelijkheid? Wat dacht je van de locaties? En hoe zit het eigenlijk met de acteerkunsten van de cast? Dit zijn allemaal dingen waar je kritisch naar moet kijken en een sterke opinie over moet vormen. Vind jij het allemaal wel best? Dan is dit waarschijnlijk niet de job voor jou.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

Love, Victor

https://www.youtube.com/watch?v=uh-IaEaEdE0

De eerste serie die je gaat kijken heet Love, Victor. Dit is een vervolg op de film Love, Simon. Het verhaal volgt een nieuwe leerling op een middelbare school die op zoek is naar zichzelf. Uiteraard zijn er obstakels die hem hierin hinderen, zoals problemen thuis en een worsteling met zijn geaardheid. Als hij het bijna niet meer trekt, roept hij de hulp in van Simon. En de rest is aan jou om te bekijken..

Big Sky

Deze serie is gebaseerd op de boekenserie van C.J. Box. Het is een intense thriller waarbij er gezocht wordt naar twee zussen die ontvoerd zijn door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana. De zusjes blijken echter niet de enige meiden die in die buurt verdwenen zijn. De serie zit vol actie, spanning, en sensatie.

Hoe kom je in aanmerking?

Helaas is het niet zo dat iedereen in aanmerking komt voor het gratis Disney+ kijken. Er zijn een aantal eisen waar je aan moet voldoen om je in te schrijven. Je moet in ieder geval in Nederland wonen, 18 jaar of ouder zijn en een liefde hebben voor serie en films kijken. Tot nu toe nog geen probleem, toch? Ook moet je jou ervaring van het kijken van de serie fotograferen en het op jouw Instagram-account posten terwijl je Cosmopolitan en Disney+ tagt. Maar dan.. Je moet ook enigszins een influencer zijn, jouw Instagram moet namelijk openbaar zijn ten tijde van de campagne en minimaal 1000 volgers hebben. Het is dus niet voor iedereen weggelegd, maar diegene die in aanmerking komen wensen wij heel veel succes! Klik op deze link om je aan te melden vóór 15 april.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.