Saved Read later
Deel dit bericht

Deze films en series verschijnen dit jaar op Disney+

Ruim anderhalf jaar geleden lanceerde Disney zijn eigen streamingdienst genaamd Disney+ met het plan om de concurrentie aan te gaan met Netflix en Amazon prime. En hoe, inmiddels telt Disney+ meer dan 60 miljoen abonnees en na de overname van 20th Century Studios zal ook het aanbod voor volwassenen dit jaar toenemen. Maar welke films en series verschijnen dit jaar op Disney+, tijd om daar dieper op in te gaan.

Pixar Popcorn – Januari

De meeste films van Pixar kennen geen vervolg. Toch probeert Disney de films wel in leven te houden, door een verzameling mini-shorts uit te brengen die personages een nieuwe verhaallijn geven. In de afleveringen komen karakters uit onder andere Finding Nemo, Coco, Toy Story en Up aan bod.

Raya And The Last Dragon – Maart

Raya And The Last Dragon is een nieuw soort animatiefilm die zich afspeelt in een fantasy wereld. Het verhaal gaat over de eenzame krijger Raya, zij is een beschermer van de drakenstenen. In de film moet zij de laatste  legendarische draak opsporen om de wereld te redden van het kwaad.

The Falcon And The Winter Soldier – Maart

Deze Marvel mini-serie speelt zich af na Avengers Endgame. Falcon en Bucky volgen in deze verhaallijn het schild van Captain America op om de wereld te beschermen van slechteriken. Het wordt tijd dat deze serie eindelijk uitkomt aangezien deze eigenlijk op de planning stond voor juli 2020.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Loki – Mei

Wat is er gebeurd met Loki na Avengers Endgame? Deze mini-serie geeft hier antwoord. In het verhaal komen we te weten hoe de slechterik Loki zich aan het banen is door het universum, opzoek naar een veilige plek om zijn leven weer op te pakken.

The Book of Boba Fett – December

Na de hitserie “The Mandalorian” gaat Disney gewoon verder met het vormgeven van het Star Wars universum. De nieuwe serie The Book of Boba Fett gaat over Boba Fett, een karakter wat voorkomt in The Mandalorian. Ook komen in de serie andere bekende karakters uit de Star Wars films terug en maken we kennis met nieuwe karakters.

Op 23 februari nieuw kanaal op Disney+ onder de naam: Star

Vanaf dit jaar wordt er ook geheel nieuwe content toegevoegd aan Disney+. Op het kanaal “Star” verschijnen op 23 februari films en series die gericht zijn op volwassenen, denk aan misdaad, drama, romantiek en horror. Met de toevoeging van Star telt Disney+ in het totaal zes kanalen naast: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic.

Films en series die onderdeel uitmaken van het Star kanaal zijn geproduceerd door 20th century studios. Deze studio is het afgelopen jaar is gefuseerd met Disney voor een miljarden bedrag. Titels die worden toegevoegd aan Disney+ zijn onder andere: Family Guy, How I Met Your Mother en Prison Break. Daarnaast zullen ook hitseries zoals American Horror Story en The Walking Dead terug te vinden zijn onder dit kanaal. Deze laatste twee series maakten voor langere tijd deel uit van het Netflix aanbod.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Met de komst van content voor volwassenen, wilt Disney ook deze doelgroep stimuleren om zich te abonneren op Disney+.

Deel dit bericht
Read later
Thymo

Mijn naam is Thymo, schrijver, vormgever en online marketeer die sinds februari 2020 actief is op Trending.nl. Ik ben dol op het volgen van de laatste trends op gebied van gezondheid, technologie en lifestyle. Dat is ook de reden dat ik schrijf voor Trending.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.