Eerste trailer van Disney film Cruella met Emma Stone 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Eerste trailer van Disney film Cruella met Emma Stone

Disney fans opgelet! De eerste trailer van de film Cruella is verschenen! Bekijk hier hoe actrice Emma Stone in de huid kruipt van de slechterik Cruella de Vil.

Cruella de Vil is de volgende Disney slechterik die een eigen film krijgt. Cruella zal een prequel zijn en daarmee krijgen we dus een kijkje in het leven van de jonge Cruella de Vil. De film speelt zich dus voor de gebeurtenissen van 101 dalmatiërs. Dus misschien leren we in deze film wel waar Cruella's obsessie voor de gestippelde honden vandaan komt?

Emma Stone als Cruella de Vil

Emma Stone zal de hoofdrol spelen in de film. De Oscarwinnares zal te zien zijn als Cruella de Vil. Het is overigens niet de eerste keer dat iemand in de huid kruipt van de Disney slechterik. In 1996 was Glenn Close ook te zien als Cruella in de liveaction film 101 Dalmatiërs.

Met Stone heeft Disney dus een geweldige actrice in huis voor de hoofdrol, maar de cast van Cruella bevat nog meer grote namen. Zo is ook tweevoudig Oscarwinnares Emma Thompson te zien in de film. Daarnaast zijn er rollen weggelegd voor Mark Strong, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Joel Fry en Kirby Howell-Baptiste.

Waar en wanneer verschijnt Cruella?

Cruella verschijnt op 26 mei in de bioscopen. Tenminste, als het coronavirus de plannen helemaal overhoop gooit. Dat is, gezien de recente geschiedenis, niet helemaal ondenkbaar. Het kan dus zijn dat de film later alsnog meteen op Disney+ verschijnt, als de wereldwijde corona situatie in mei niet is verbeterd.

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.