in , ,

Top 10 verborgen dingen in Disneyfilms die je nog niet wist

It’s a small world after all

Wie nog nooit van Disney heeft gehoord heeft waarschijnlijk doofstom in een levenslange winterslaap onder een steen op Mars gelegen. We zijn allemaal opgegroeid met de verhalen over verliefde straathonden, een vrouw die het bed deelt met zeven lilliputters en een lelijke oma die vergiftigde appels weggeeft. In elke verhaal zit een moraal, maar er zit nog veel meer verstopt in deze films. Dit is de top 10 verborgen dingen in Disneyfilms die je nog niet wist.

Als je goed kijkt naar de details in sommige scènes dan zie je verborgen dingen voorbijkomen. Soms zie je het teken van de illuminatie, of Kermit de kikker op de bodem van de oceaan, kijkend naar de kleine zeemeermin. Andere scènes verwijzen weer naar andere Disneyfilms. Wat een toeval, of toch niet? Dus zet je Goofy pet op en pak een Mickey Mouse lolly, want deze verborgen dingen in Disneyfilms wist je nog niet!

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Video: Krokodil vecht met kudde nijlpaarden

Is zelf een auto importeren interessant?