Trailer: The Suicide Squad 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Trailer: The Suicide Squad

Er is een nieuwe trailer van The Suicide Squad verschenen. Als je de beelden mag geloven zit de film vol met gepakt met actie en grappige momenten en dat belooft dus veel goeds! De trailer is in de bovenstaande video te zien.

Wat doe je als superhelden de wereld niet meer kunnen redden? Juist, dan stuur je de grootste slechteriken op het probleem af. Dat klinkt misschien niet helemaal logisch, maar dat is wel ongeveer het plot van The Suicide Squad.

In de film komen we terecht in Belle Reve, de gevaarlijkste gevangenis ter wereld. Het is zo ongeveer de ware hel op aarde en hier zitten de allerergste superschurken gevangen. Einde verhaal zou je denken, maar deze slechteriken krijgen nog één kans om iets goeds te doen met hun leven. Ze mogen zich namelijk aansluiten bij Task Force X.

Task Force X is opgericht door Amanda Waller met de bedoeling om missies te voltooien die levensgevaarlijk zijn. Dat klinkt een beetje als een … Suicide Squad. Dit keer bestaat Task Force X uit Bloodsport, Peacemeaker, Captain Boomerang, Ratcatcher, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin, Rick Flag en Harley Quinn. En nu moeten zij de wereld redden, in plaats van vernietigen.

Task Force X krijgt de opdracht om een nazi lab te vernietigen. Met zoveel krachtige slechteriken zou dat een simpele opgave moeten zijn, maar helaas blijkt het voor The Suicide Squad toch niet zo makkelijk. De eigenaren van het lab verzetten zich flink én dan moeten ze het ook nog opnemen tegen een buitenaardse reuzezeester. Ja, dat lees je goed.

The Suicide Squad

The Suicide Squad is het tweede deel van deze filmreeks, al kan je niet precies spreken van een vervolg. De eerste film was weliswaar een financieel succes, maar veel mensen hadden toch redelijk wat kritiek op het verhaal van de film. De filmbazen besloten daarom een nieuwe richting in te gaan met een nieuwe regisseur. De gebeurtenissen van de eerste film kan je daarom vergeten en eigenlijk is deze nieuwe The Suicide Squad een nieuw begin.

The Suicide Squad – cast

The Suicide Squad mag dan het vorige deel voornamelijk negeren, de film telt wel aardig wat acteurs en actrices van het vorige deel. Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis en Jai Courtney zullen hun rol wederom vertolken. Samen vormen zij een ware sterrencast met nieuwkomers Idris Elba, John Cena, Taika Waititi, Sylvester Stallone, Michael Rooker, Alice Braga, Nathan Fillion, Pete Davidson, Freddie Stroma, Sean Gunn en Peter Capaldi

Bekijk ook:
Top 10 bioscoopfilms - juni 2021

Wanneer verschijnt The Suicide Squad in de bioscopen?

Het duurt nog een paar maanden voordat The Suicide Squad in de bioscopen verschijnt. De releasedatum staat voorlopig gepland op 5 augustus in Nederland. De film verschijnt dan ook op de streamingservice HBO Max, maar die is voorlopig nog niet beschikbaar in ons land.

Ga jij The Suicide Squad straks kijken?

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.