steenrijk straatarm
Saved Read later
Share

Kijkers vallen over aso-tuin in programma Steenrijk, Straatarm

Gisteren was er weer een aflevering te zien van Steenrijk, Straatarm. Het populaire programma waarin een rijk en een arm gezin van levens ruilen zorgt soms voor uitgesproken reacties op social media. Gisteren waren de reacties op de twee gezinnen niet mals. Vooral de tuin van het arme gezin was het onderwerp van gesprek.

Steenrijk, Straatarm

In de laatste aflevering ruilde het succesvolle koppel Danny en Nadine met het kansarme gezin van Judith. Het stel woont in een zeer luxe appartement op het prachtige Gran Canaria, de plek waar het gezin van Judith een week lang mocht genieten van zon, zee, strand en een weekbudget van €1700. Judith en haar drie kinderen konden hun geluk niet op toen ze op Schiphol te horen kregen dat ze een week op het eiland door gingen brengen.

Danny en Nadine, een succesvolle vastgoedmakelaar en eigenaresse van een luxe modezaak reisden af naar Zoetermeer, waar de eengezinswoning van het gezin van Judith staat. Terwijl haar gezin zich uitleeft op Gran Canaria bekijken Danny en Nadine het huis in Zoetermeer, waar ze zich verbazen over de versleten trap en de tuin van het gezin. Ook op social media werd massaal gereageerd op de tuin van Judith.

Asociale tuin

De reacties op de tuin van het arme gezin in Steenrijk, Straatarm zijn niet mals. Judith wordt vergeleken met Ma Flodder, en de tuin wordt vergeleken met die van een junk. Het feit dat Judith en haar man vroeger een schoonmaakbedrijf hadden wordt ook even goed aangehaald. Ook het rijke stel kreeg er van langs, maar er werden ook lovende tweets geplaatst over het stel.

Bekijk ook:
De trailer van ‘The Last Voyage of the Demeter' is bloedstollend eng

Het kan Judith en haar gezin allemaal niet schelen. Zij hebben de tijd van hun leven op het zonovergoten eiland. De hebben er kleding gekocht, en een boottrip gemaakt waar 450 euro voor werd neergeteld. Hoe dan ook was het weer druk op social media tijdens de aflevering van het populaire programma. We hebben een aantal berichten geselecteerd en hieronder op een rijtje gezet.

https://twitter.com/Dutch_Marti79/status/1488970859717042179

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

936

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.